Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,816 Members 39,092 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Probably bricked Go

Tip us?
 
matobeli
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2011
Default Probably bricked Go

Hi,

I was completly fed up with Sony rubbish software so I decided to install custom ROM.
First I Unlocked bootloader. That went OK.

Then I installed Custom ROM from user "munjen" http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2531189
I used Flashtool in Fastboot mode.

Now my phone is not able to enter fastboot (blue led) and doesn't boot. If I restart it with up+power the backlight lights up (LCD is till black) and the notification led goes quickly trough all colurs it can display.

After that, It's all dark. except LCD backlight.

Here is part of the log from Flashtool:
15/023/2014 15:23:41 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
15/023/2014 15:23:47 - INFO - Device disconnected
15/023/2014 15:23:48 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
15/023/2014 15:23:48 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
15/024/2014 15:24:53 - INFO - Device connected with USB debugging on
15/024/2014 15:24:54 - INFO - Connected device : Sony Xperia GO
15/024/2014 15:24:54 - INFO - Installed version of busybox : N/A
15/024/2014 15:24:54 - INFO - Android version : 4.1.2 / kernel version : 3.0.101-munjeni-g1e8f320 / Build number : 6.2.A.1.100
15/025/2014 15:25:44 - INFO - Device disconnected
15/025/2014 15:25:47 - INFO - Device connected with USB debugging off
15/025/2014 15:25:47 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
15/025/2014 15:25:54 - INFO - Device connected with USB debugging on
15/025/2014 15:25:55 - INFO - Connected device : Sony Xperia GO
15/025/2014 15:25:55 - INFO - Installed version of busybox : N/A
15/025/2014 15:25:55 - INFO - Android version : 4.1.2 / kernel version : 3.0.101-munjeni-g1e8f320 / Build number : 6.2.A.1.100
15/026/2014 15:26:33 - INFO - Device disconnected

Can anyone help me?
 
ChikeD
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 465
Posts: 1,603
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by matobeli View Post
Then I installed Custom ROM from user "munjen" http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2531189
I used Flashtool in Fastboot mode.
Please elaborate on the "installed" part, what exactly did you do?
 
matobeli
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by ChikeD View Post
Please elaborate on the "installed" part, what exactly did you do?
I pluged my phone to PC, opened Flashtool, choose correct ROM (.img) and tried to flash it.

In fact, I solved my problem myself. I turned on my phone in "flash mode" (down+on) and flashed some original ROM in .ftf. It worked. (after third try though)

And now, I'll try again!
 
ChikeD
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 465
Posts: 1,603
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by matobeli View Post
I pluged my phone to PC, opened Flashtool, choose correct ROM (.img) and tried to flash it.

In fact, I solved my problem myself. I turned on my phone in "flash mode" (down+on) and flashed some original ROM in .ftf. It worked. (after third try though)

And now, I'll try again!
The boot.img is not "the ROM" it's just the kernel.
To flash the whole ROM copy the zip file to internal memory, then flash boot.img.
Next biit, and press volume down about once a second, untill CWM recovery comes up, then choose flash zip, choose zip to flash, choose and flash
 
stefanoclaes
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Info 2 flashing

Quote:
Originally Posted by ChikeD View Post
The boot.img is not "the ROM" it's just the kernel.
To flash the whole ROM copy the zip file to internal memory, then flash boot.img.
Next biit, and press volume down about once a second, untill CWM recovery comes up, then choose flash zip, choose zip to flash, choose and flash
dont forget that you have to wipe data and wipe cache patrition in cwm or twrp.
 
matobeli
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2011
thank you guys, I'm getting there. It was a while since I flashed my last rom (xperia x8).

-bootloader unlocked OK
-copy entire .zip to internal memory OK
-boot into fast mode and flash kernel (I found it in the munjeni's .zip file, Is that ok?) OK

-boot into CWM -I'm not able to, what could be wrong? I did as ChikeD told me, but recovery won't show.

Here's the whole log of my "operations" if it helps.

16/047/2014 22:47:48 - INFO - <- This level is successfully initialized
16/047/2014 22:47:48 - INFO - Flashtool Version 0.9.13.0 built on 2013-06-04 22:50:00
16/047/2014 22:47:53 - INFO - Device connected with USB debugging on
16/047/2014 22:47:54 - INFO - Connected device : Sony Xperia GO
16/047/2014 22:47:54 - INFO - Installed version of busybox : N/A
16/047/2014 22:47:54 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 3.0.8+ / Build number : 6.1.1.B.1.10
16/048/2014 22:48:02 - INFO - Device disconnected
16/048/2014 22:48:22 - INFO - Device connected in flash mode
16/048/2014 22:48:32 - INFO - Device disconnected
16/049/2014 22:49:18 - INFO - Device connected in flash mode
16/049/2014 22:49:37 - INFO - Device disconnected
16/049/2014 22:49:43 - INFO - Device connected in fastboot mode
16/050/2014 22:50:16 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Program Files (x86)\Flashtool\firmwares\boot.img
16/050/2014 22:50:16 - INFO - Flashing selected kernel
16/050/2014 22:50:17 - INFO - sending 'boot' (8588 KB)...
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) USB download speed was 21192kB/s
16/050/2014 22:50:17 - INFO - OKAY [ 0.430s]
16/050/2014 22:50:17 - INFO - writing 'boot'...
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Flash of partition 'boot' requested
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) S1 partID 0x00000003, block 0x0000d000-0x00014fff
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Erase operation complete, 0 bad blocks encountered
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Flashing...
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Flash operation complete
16/050/2014 22:50:17 - INFO - OKAY [ 0.625s]
16/050/2014 22:50:17 - INFO - finished. total time: 1.055s
16/050/2014 22:50:17 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (8588 KB)...
(bootloader) USB download speed was 21192kB/s
OKAY [ 0.430s]
writing 'boot'...
(bootloader) Flash of partition 'boot' requested
(bootloader) S1 partID 0x00000003, block 0x0000d000-0x00014fff
(bootloader) Erase operation complete, 0 bad blocks encountered
(bootloader) Flashing...
(bootloader) Flash operation complete
OKAY [ 0.625s]
finished. total time: 1.055s

16/050/2014 22:50:17 - INFO - Please check the log before rebooting into system
16/050/2014 22:50:45 - INFO - Device disconnected
16/054/2014 22:54:28 - INFO - Device connected with USB debugging off
16/054/2014 22:54:28 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
16/054/2014 22:54:31 - INFO - Device disconnected
16/054/2014 22:54:32 - INFO - Device connected with USB debugging off
16/054/2014 22:54:32 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
16/054/2014 22:54:51 - INFO - Device disconnected
 
mathbalaji
Old
#7  
mathbalaji's Avatar
Member
Thanks Meter 25
Posts: 91
Join Date: Apr 2011
Location: Chennai
After you flash the boot.img, start the phone and once you see the Sony logo, press the volume key (down or up) repeatedly until all the led colors stop blinking. Then you'll be in the recovery mode. Wipe n install the zip. Good luck!

Sent from my Xperia Go using xda app-developers app
Thanks,
B.

Device: Sony Xperia Go ST27i
ROM: UnOfficial Cyn. Mod. 11 from Munjeni
Root: Yes
Bootloader: Unlocked.
The Following User Says Thank You to mathbalaji For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ankitsxperiago
Old
#8  
ankitsxperiago's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 481
Join Date: Mar 2013
Location: Bhilai
Quote:
Originally Posted by matobeli View Post
thank you guys, I'm getting there. It was a while since I flashed my last rom (xperia x8).

-bootloader unlocked OK
-copy entire .zip to internal memory OK
-boot into fast mode and flash kernel (I found it in the munjeni's .zip file, Is that ok?) OK

-boot into CWM -I'm not able to, what could be wrong? I did as ChikeD told me, but recovery won't show.

Here's the whole log of my "operations" if it helps.

16/047/2014 22:47:48 - INFO - <- This level is successfully initialized
16/047/2014 22:47:48 - INFO - Flashtool Version 0.9.13.0 built on 2013-06-04 22:50:00
16/047/2014 22:47:53 - INFO - Device connected with USB debugging on
16/047/2014 22:47:54 - INFO - Connected device : Sony Xperia GO
16/047/2014 22:47:54 - INFO - Installed version of busybox : N/A
16/047/2014 22:47:54 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 3.0.8+ / Build number : 6.1.1.B.1.10
16/048/2014 22:48:02 - INFO - Device disconnected
16/048/2014 22:48:22 - INFO - Device connected in flash mode
16/048/2014 22:48:32 - INFO - Device disconnected
16/049/2014 22:49:18 - INFO - Device connected in flash mode
16/049/2014 22:49:37 - INFO - Device disconnected
16/049/2014 22:49:43 - INFO - Device connected in fastboot mode
16/050/2014 22:50:16 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Program Files (x86)\Flashtool\firmwares\boot.img
16/050/2014 22:50:16 - INFO - Flashing selected kernel
16/050/2014 22:50:17 - INFO - sending 'boot' (8588 KB)...
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) USB download speed was 21192kB/s
16/050/2014 22:50:17 - INFO - OKAY [ 0.430s]
16/050/2014 22:50:17 - INFO - writing 'boot'...
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Flash of partition 'boot' requested
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) S1 partID 0x00000003, block 0x0000d000-0x00014fff
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Erase operation complete, 0 bad blocks encountered
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Flashing...
16/050/2014 22:50:17 - INFO - (bootloader) Flash operation complete
16/050/2014 22:50:17 - INFO - OKAY [ 0.625s]
16/050/2014 22:50:17 - INFO - finished. total time: 1.055s
16/050/2014 22:50:17 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (8588 KB)...
(bootloader) USB download speed was 21192kB/s
OKAY [ 0.430s]
writing 'boot'...
(bootloader) Flash of partition 'boot' requested
(bootloader) S1 partID 0x00000003, block 0x0000d000-0x00014fff
(bootloader) Erase operation complete, 0 bad blocks encountered
(bootloader) Flashing...
(bootloader) Flash operation complete
OKAY [ 0.625s]
finished. total time: 1.055s

16/050/2014 22:50:17 - INFO - Please check the log before rebooting into system
16/050/2014 22:50:45 - INFO - Device disconnected
16/054/2014 22:54:28 - INFO - Device connected with USB debugging off
16/054/2014 22:54:28 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
16/054/2014 22:54:31 - INFO - Device disconnected
16/054/2014 22:54:32 - INFO - Device connected with USB debugging off
16/054/2014 22:54:32 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
16/054/2014 22:54:51 - INFO - Device disconnected
Is it not good to unlock your bootloader?

Sent from 'not any permanent posture/position' using Xperia go

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...