Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Unhappy [Q] Can`t flash XP

OP gustliks

16th March 2014, 10:49 AM   |  #1  
OP Member
Flag Tukums
Thanks Meter: 3
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Hello! I want to flash stock 100.tft, it starts flashing and then device disconnects.

16/010/2014 10:10:55 - INFO - <- This level is successfully initialized
16/010/2014 10:10:55 - INFO - Flashtool Version 0.9.14.0 built on 12-02-2014 22:45:00
16/011/2014 10:11:02 - INFO - Device disconnected
16/011/2014 10:11:21 - INFO - Selected Bundle for Xperia LT22i. FW release : 6.2.A.1.100. Customization : Central Europe
16/011/2014 10:11:21 - INFO - Preparing files for flashing
16/012/2014 10:12:49 - INFO - Please connect your device into flashmode.
16/014/2014 10:14:26 - INFO - Device connected in flash mode
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Opening device for R/W
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Reading device information
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Current device : LT22i - YT9105JFTV - 1261-8258_R2H - 1254-4233_6.2.A.1.100 - WORLD_6.2.A.1.100
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Start Flashing
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Processing loader.sin
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Checking header
16/014/2014 10:14:27 - INFO - Flashing data
16/014/2014 10:14:28 - INFO - Loader : S1_Root_3065 - Version : R5E006 / Boot version : R10E013 / Bootloader status : ROOTED
16/014/2014 10:14:28 - INFO - Processing partition-image.sin
16/014/2014 10:14:28 - INFO - Checking header
16/014/2014 10:14:29 - INFO - Flashing data
16/014/2014 10:14:29 - INFO - Processing kernel.sin
16/014/2014 10:14:29 - INFO - Checking header
16/014/2014 10:14:29 - INFO - Flashing data
16/014/2014 10:14:39 - INFO - Processing fotakernel.sin
16/014/2014 10:14:39 - INFO - Checking header
16/014/2014 10:14:39 - INFO - Flashing data
16/014/2014 10:14:49 - INFO - Processing modemfs.sin
16/014/2014 10:14:50 - INFO - Checking header
16/014/2014 10:14:50 - INFO - Flashing data
16/014/2014 10:14:55 - INFO - Processing prcmu.sin
16/014/2014 10:14:55 - INFO - Checking header
16/014/2014 10:14:55 - INFO - Flashing data
16/014/2014 10:14:55 - INFO - Processing modem.sin
16/014/2014 10:14:55 - INFO - Checking header
16/014/2014 10:14:55 - INFO - Flashing data
16/015/2014 10:15:09 - INFO - Processing apps_log.sin
16/015/2014 10:15:09 - INFO - Checking header
16/015/2014 10:15:09 - INFO - Flashing data
16/015/2014 10:15:11 - INFO - Processing cache.sin
16/015/2014 10:15:11 - INFO - Checking header
16/015/2014 10:15:12 - INFO - Flashing data
16/015/2014 10:15:22 - INFO - Processing system.sin
16/015/2014 10:15:22 - INFO - Checking header
16/015/2014 10:15:22 - INFO - Flashing data
16/022/2014 10:22:40 - INFO - Ending flash session
16/022/2014 10:22:40 - ERROR - 31 : A device attached to the system is not functioning.
16/022/2014 10:22:40 - ERROR - Error flashing. Aborted
16/022/2014 10:22:41 - INFO - Device disconnected

Tried it with rubber band, but results also the same. Now my phone is connected to the pc, rubber band is on the device(vol down) and no led lights. Maybe my XP is discharged? Is it charging when connected to pc and rubber band is on?
Sorry for my bad english !
16th March 2014, 11:03 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 85
 
250 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Connect your phone to the wall charger for 1-2 hours. Then reinstall the drivers using the given software in flash tool folder. If that doesn't work try changing USB ports \ cables. If all of this fails redownload ftf.

Sent from my Xperia P using Tapatalk
16th March 2014, 11:10 AM   |  #3  
OP Member
Flag Tukums
Thanks Meter: 3
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
thought
Quote:
Originally Posted by Hamza Murad

Connect your phone to the wall charger for 1-2 hours. Then reinstall the drivers using the given software in flash tool folder. If that doesn't work try changing USB ports \ cables. If all of this fails redownload ftf.

Sent from my Xperia P using Tapatalk

When i connect it to the wall charger, it shows red led, then green and it keeps bootlooping with Sony logo.
16th March 2014, 11:12 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 85
 
250 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
That's because the flash operation has failed. Software is damaged. But don't worry, it is recoverable. Is your bootloader locked or unlocked

Sent from my Xperia P using Tapatalk
16th March 2014, 11:18 AM   |  #5  
OP Member
Flag Tukums
Thanks Meter: 3
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by Hamza Murad

That's because the flash operation has failed. Software is damaged. But don't worry, it is recoverable. Is your bootloader locked or unlocked

Sent from my Xperia P using Tapatalk

Unlocked.
16th March 2014, 11:29 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 85
 
250 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Well let it charge while boot looping. Reply if charging continues during bootloop or if it constantly restarts charging

Sent from my Xperia P using Tapatalk

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

After it charges try reflashing after reinstalling drivers or by a redownloaded ftf

Sent from my Xperia P using Tapatalk
16th March 2014, 11:29 AM   |  #7  
OP Member
Flag Tukums
Thanks Meter: 3
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by Hamza Murad

Well let it charge while boot looping. Reply if charging continues during bootloop or if it constantly restarts charging

Sent from my Xperia P using Tapatalk

It just keeps restarting while connected to wall charger.
16th March 2014, 11:31 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 85
 
250 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Flash a stock based kernel (nemesis) and then let it charge. Then try reflashing as per previous post

Sent from my Xperia P using Tapatalk
16th March 2014, 11:35 AM   |  #9  
OP Member
Flag Tukums
Thanks Meter: 3
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Wink
Quote:
Originally Posted by Hamza Murad

Flash a stock based kernel (nemesis) and then let it charge. Then try reflashing as per previous post

Sent from my Xperia P using Tapatalk

Ok, will try. but can you please send me fastboot drivers and tell how to properly install them? I checked all boxes from the Flashtool driver, but it keeps showing i have to install that drivers.
16th March 2014, 11:38 AM   |  #10  
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 85
 
250 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
I'm on my mobile right now so I can't supply files. In the flashtool folder (I'm thinking you are using windows ) run the program and at the very bottom flash mode and fast boot are located. Check them and install. Are you using windows 8?

Sent from my Xperia P using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes