Post Reply

[Q] Sony Xperia S Booting Problem

OP wooty

28th April 2012, 03:01 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I'm trying to flash it but it's stuck at 0%
28th April 2012, 03:19 PM   |  #12  
gm007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,415
 
4,944 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by wooty

I'm trying to flash it but it's stuck at 0%

Did you installed the drivers found in flahtools folder?
Does the green led is on?
Does the battery have power?
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
28th April 2012, 03:30 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by gm007

Did you installed the drivers found in flahtools folder?
Does the green led is on?
Does the battery have power?
Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Yes I installed all the drivers located in the flashtools folder. The green LED is on and the battery has power.
28th April 2012, 03:34 PM   |  #14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Flash Log:


28/033/2012 16:33:27 - INFO - Device connected in flash mode
28/033/2012 16:33:27 - INFO - Opening device for R/W
28/033/2012 16:33:27 - INFO - Reading device information
28/033/2012 16:33:27 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
28/033/2012 16:33:27 - INFO - Start Flashing
28/033/2012 16:33:27 - INFO - Flashing loader

Progressbar keeps saying 0%
28th April 2012, 04:00 PM   |  #15  
gm007's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,415
 
4,944 posts
Join Date:Joined: May 2011
Disable any antivirus,and reboot your pc.
Try different usb port.

Sent from my LT26i using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to gm007 For This Useful Post: [ View ]
28th April 2012, 04:20 PM   |  #16  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by gm007

Disable any antivirus,and reboot your pc.
Try different usb port.

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

I did this but now it is stuck at 2%

Log:

28/015/2012 17:15:34 - INFO - Device connected in flash mode
28/015/2012 17:15:34 - INFO - Opening device for R/W
28/015/2012 17:15:35 - INFO - Reading device information
28/015/2012 17:15:35 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
28/015/2012 17:15:35 - INFO - Start Flashing
28/015/2012 17:15:35 - INFO - Flashing loader
28/015/2012 17:15:39 - INFO - Loader : null - Version : R5C004 / Bootloader status : ROOTABLE
28/015/2012 17:15:39 - INFO - Flashing kernel.sin
28/015/2012 17:15:43 - INFO - Flashing fotakernel.sin
28/015/2012 17:15:47 - INFO - Flashing amss_fs_2.sin

-> stuck at 2% :\
28th April 2012, 04:28 PM   |  #17  
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
627 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Mayby try to calm down be a litte bit patient, and focus

you can also close pccompanion task manger "pc comapasion.exe*32" then close task both of them because that sometimes clog up the progress
if you use the flashtool!!
Last edited by marcoplo; 28th April 2012 at 04:33 PM.
28th April 2012, 04:29 PM   |  #18  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
You got a point about calming down myself ... But it's still stuck at 2% though...

It's closed .

EDIT: Still stuck at 2% :\
Last edited by wooty; 28th April 2012 at 04:59 PM.
28th April 2012, 04:36 PM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
627 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
i would be funnny here but, but Just in case removing a possibility of" bad download" try download another one in the meantime

At least we know your phone is not dead jet ! it respond to the flashtools that good
Last edited by marcoplo; 28th April 2012 at 04:38 PM.
28th April 2012, 04:57 PM   |  #20  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by marcoplo

i would be funnny here but, but Just in case removing a possibility of" bad download" try download another one in the meantime

At least we know your phone is not dead jet ! it respond to the flashtools that good

Downloading a few other ones, how can I make sure in what country it was made, because I bought it from a reseller so I'm not sure...
And btw the model is 1257-2756 (12W08)...
Last edited by wooty; 28th April 2012 at 04:59 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes