Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Sony Xperia S Booting Problem

OP wooty

28th May 2012, 10:10 AM   |  #31  
Member
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2012
this thread could be a good base for a book
4th June 2012, 11:27 PM   |  #32  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I got my new device but this one has yellow tint issue!! D:

Sent from my LT26i using xda premium
6th June 2012, 02:49 AM   |  #33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Never thought I would have this problem but the pre-cursor to my issue is that I was not able to download apps from playstore and I kept getting the error 492. So I rebooted my XPS and now it is stuck at the SONY logo over and over again. Let me try to reflash my firmware using the Sony tools and see how it goes.
27th October 2012, 02:39 AM   |  #34  
Junior Member
Flag Almere
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by wooty

Downloading stock .ftf file now...

I'm still wondering what the cause of this problem could be, I was just texting my gf and my screen just froze. I rebooted the device by using powerbutton+volume up and it didn't get past the 'Sony' logo and just keeps rebooting... I'm wondering if this is just a software sided problem or if there is more going on...

I'm having the same problem with my Xperia S as I am writing this now and i've tried everything that has been suggested in this post. I tried connecting my phone to my pc and it was able to connect for a few seconds until it automatically rebooted itself again. so what did you finally do with yours wouter?
24th January 2013, 09:45 PM   |  #35  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
booting sony xperia s
I updated it to A.2.55 and when i unplugged the device it didnt start properly. It starts, shows the SONY logo then the logo turns orange and shuts down, then it restarts again. I tried hold vol up +on botom but it doesnt help phone just restarts again. Now the battery is low and it shows red light then after charging it turns green and restarts itself again. What should i do?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes