Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,856 Members 46,970 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] after boot screen goes off

Tip us?
 
guru210
Old
(Last edited by guru210; 15th September 2013 at 10:11 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jul 2013
Location: Varanasi
Post [Q] after boot screen goes off

hii...am using xperia u...using stock rom 6.1.1.B.1.10...before i used moonbreakers JB...after flashing stock rom while using it suddenly screen tunrs black...i rebooted it after boot same happened...tried flas stock rom again but no results...tried reset phone but same after boot screen goes off...help me pls...thanks in advance


Mine One year Old Xperia U problem switched off suddenly yesterday. When i tried restarting , phone boots but display goes blur with only transparent bar glowing.Each time when i press power key phone restarts and goes to same blur mode with glowing transparent bar.
Tried restarting the phones many times but no luck
Repaired phone using PC companion but still the same . Today morning i removed the SIM and phone worked like a charm. Thinking it might be Sim issue have inserted differnt Sim , but still same result.Without Sim, phone is working fine.
 
garvitdelhi
Old
#2  
garvitdelhi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 155
Join Date: Jun 2013
Location: Delhi
drain you battery completely then flash the stock ftf
REMEMBER TO HIT THANKS IF I HELP YOU
PHONE: XPERIA P
BOOTLOADER STATUS : UNLOCKED
ROM : MIUI5
 
danprash
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jun 2013
Location: Pune
Question Is really solves the problem?

Quote:
Originally Posted by garvitdelhi View Post
drain you battery completely then flash the stock ftf
m facing same problem on Xperia U
it came suddenly
tried everything Cache/Dalvik/Factory Reset / Reflashed rom
but still same

is flashing stock ftf solves the problem ??
 
dara007_168
Old
#4  
dara007_168's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 85
Posts: 367
Join Date: May 2013
Location: Phnom Penh

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by danprash View Post
m facing same problem on Xperia U
it came suddenly
tried everything Cache/Dalvik/Factory Reset / Reflashed rom
but still same

is flashing stock ftf solves the problem ??
well as the guy from above say maybe try to remove the sim card

Sent from my Xperia U using xda app-developers app
 
danprash
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jun 2013
Location: Pune
Unhappy Still no Luck

Quote:
Originally Posted by dara007_168 View Post
well as the guy from above say maybe try to remove the sim card

Sent from my Xperia U using xda app-developers app
even after Factory Reset With Data and Flashing Stock FTF still problem is there ?

Please Help
 
dara007_168
Old
#6  
dara007_168's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 85
Posts: 367
Join Date: May 2013
Location: Phnom Penh

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by danprash View Post
even after Factory Reset With Data and Flashing Stock FTF still problem is there ?

Please Help
i don't know just try to change the sim card

Sent from my Xperia U using xda app-developers app
 
danprash
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jun 2013
Location: Pune
Location Thanks

Quote:
Originally Posted by dara007_168 View Post
i don't know just try to change the sim card

Sent from my Xperia U using xda app-developers app
First Thing i did that i changed the SIM card before posting here.....!
 
AndroidNoob69
Old
#8  
AndroidNoob69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 418
Posts: 1,295
Join Date: Jun 2013
Location: Singapore

 
DONATE TO ME
I really don't quite understand this issue. You are not the 1st I have seen. My best guess is not software, since you flashed stock rom many times, but I think its with the SIM Card holder.


My Work

Remember the BUTTON!
Phones:
Xperia P(White): Paranoid Android 4.43 Stable by percy_g2
Xperia Neo V(Blue): Carbon Rom by vishal_android_freak
 
danprash
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jun 2013
Location: Pune
Info 2 See the vid

Quote:
Originally Posted by AndroidNoob69 View Post
I really don't quite understand this issue. You are not the 1st I have seen. My best guess is not software, since you flashed stock rom many times, but I think its with the SIM Card holder.
http://www.youtube.com/watch?v=P0BPcl77VW0

See the vid exactly same issue.
as per my observation when system initializes mobile network screen goes off...!
 
The_Ace
Old
#10  
The_Ace's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 74
Join Date: Dec 2012
Location: Coimbatore
Remove the sim card and start the phone....

Sent from my ST25i using xda app-developers app
All rounder...... what else
''''''''''''''''''RepeXpersiS'''''''''''''''
stable and latest and awesome for daily use>

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes