Learn to Sync Files Between Android And PC with Unison

Dropbox and similar cloud services are great if youre planning to keep your files … more

OnePlus Indian Ban Lifted, Android One Expanding – XDA TV

Android 5.0.1 Lollipop is available for the Nvidia SHIELD Tablet! That and … more

Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Xperia u cm 11 GPS problem.

OP Alive84

9th April 2014, 05:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Hello everyone! I flashed this ROM but the GPS does not work. I also tried using a different application but the result is always the same. can someone give me a hand?
thank you very much in advance!

Sent from my A1-810 using xda app-developers app
10th April 2014, 11:53 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
woow! no one has the same problem?

Sent from my A1-810 using xda app-developers app
15th April 2014, 09:18 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
the problem is that it does not find satellites. I tried using GPS Status & Toolbox, nothing to do

Sent from my A1-810 using xda app-developers app
16th April 2014, 04:29 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Doha
Thanks Meter: 494
 
278 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Alive84

the problem is that it does not find satellites. I tried using GPS Status & Toolbox, nothing to do

Sent from my A1-810 using xda app-developers app

I'm using CM11, and has a working GPS. I use it to track my run in Nike+ app. Though it takes upto 2 minutes to lock. You may try again with a clean install.

Sent from my Xperia U using xda app-developers app
28th April 2014, 06:32 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I think the problem is the agps. I tried with a clean install but the problem persists.

Sent from my A1-810 using xda app-developers app
1st May 2014, 03:19 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Up!

Sent from my A1-810 using XDA Free mobile app
5th July 2014, 12:30 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Solved
Sent from my A1-810 using XDA Free mobile app
Last edited by Alive84; 5th July 2014 at 01:06 PM.
9th July 2014, 12:49 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Solution?
Please, explain your solution.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes