FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q]xperia go doesnt start

20th April 2014, 08:45 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey I really need your help, I flashed the wrong boot img and now my Xperia go just shows a red led light if plugged in but it doesn't charge and I can't get in fastboot mode, it just stays black if I start it.can someone please help me ?
 
 
20th April 2014, 09:00 PM |#2  
Member
Flag Kaunas
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
Have you tried going into flashmode?

Sent from my LT22i using Tapatalk
20th April 2014, 09:15 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
If flashmode is volume up and power key then yes, it doesn't work
21st April 2014, 12:50 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
If i get into fastboot/flash mode i just stays there for a couple of seconds anybody knows what to do ?
21st April 2014, 04:28 PM |#5  
jackeagle's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag XDA
Thanks Meter: 3,353
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by trickser18

If i get into fastboot/flash mode i just stays there for a couple of seconds anybody knows what to do ?

boot.img is actually contains kernel in it...Just flash stock boot.img and it might work...
22nd April 2014, 07:00 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks for the reply, is there any way how I can flash the new kernel since Fastboot/Flashmode won't work for me
26th April 2014, 06:31 PM |#7  
Senior Member
Flag no need to know..
Thanks Meter: 52
 
More
Quote:
Originally Posted by trickser18

Hey I really need your help, I flashed the wrong boot img and now my Xperia go just shows a red led light if plugged in but it doesn't charge and I can't get in fastboot mode, it just stays black if I start it.can someone please help me ?

if you are not able to get into the flashode...
then when you start the phone just try to go in the cwm recovry....
and flash the flashble zip from sd card....

i dont if this will work or not ..
but just give a try....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes