How to Fix the Nexus Available Storage Bug – XDA TV

Is your Nexus device only showing half of the available storage as it should? Many … more

Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Quo Vadis, Open {Source, Standards, World}? w/ Jan Wildeboer – XDA:DevCon 2014

Open Source was a big topic at this years XDA:DevCon … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] xperia u-hard bricked(I think)

OP mertkaan1998

7th April 2014, 05:10 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
I flashed Xperia U through wrong kernel.It doesn't open.When i charge it via charger or usb,i see red led.After 2 minutes every time green light of flash menu appers about 20 seconds and disappers.Then 1-2 minutes after led red disappears,too.Those thingd always happen.I tried a lot of method.Also Sony Service said to replace motherboard.What can i do?Thanks for your helps and sorry for my bad English.
Last edited by mertkaan1998; 7th April 2014 at 07:44 PM.
7th April 2014, 07:53 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by mertkaan1998

I flashed Xperia U through wrong kernel.It doesn't open.When i charge it via charger or usb,i see red led.After 2 minutes every time green light of flash menu appers about 20 seconds and disappers.Then 1-2 minutes after led red disappears,too.Those thingd always happen.I tried a lot of method.Also Sony Service said to replace motherboard.What can i do?Thanks for your helps and sorry for my bad English.

There is been process in my phone.When i saw the green light,i installed 6.1.1.b.100's kernel(i excluded everything except kernel).Now when i connect it to pc,after 10-15 minutes later sony logo and blank screen come.Now, can i do?Please help
Last edited by mertkaan1998; 7th April 2014 at 07:59 PM.
7th April 2014, 08:08 PM   |  #3  
dara007_168's Avatar
Senior Member
Flag Phnom Penh
Thanks Meter: 85
 
367 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mertkaan1998

There is been process in my phone.When i saw the green light,i installed 6.1.1.b.100's kernel(i excluded everything except kernel).Now when i connect it to pc,after 10-15 minutes later sony logo and blank screen come.Now, can i do?Please help

What rom are u using? I swear u can fix it trust me

Sent from my ST25i using xda app-developers app

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

Quote:
Originally Posted by dara007_168

What rom are u using? I swear u can fix it trust me

Sent from my ST25i using xda app-developers app

Or just flash back the stock firmware

Sent from my ST25i using xda app-developers app
9th April 2014, 02:43 PM   |  #4  
Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 27
 
80 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Info 2
the process for installing stock:
***first - please check flashtool tutorial for your device if not sure how to use it. i am not responsible for bigger problems coming out of small holes***

first try connecting phone in flash mode --> plug it in while holding vol. down. ( check it in forums for using flashmode if not sure )
if it works proceed below :

-first start flashtool
-choose your stock .ftf in flashmode (download it from device specific forums )
-when it asks for device to be plugged in, connect it ( while holding vol. down)
-when finished, disconnect and reboot.

remember first boot gonna take time.
9th April 2014, 11:17 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 85
 
250 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Which kernel did you flash. If it was of a novathor u8500 90% chance it can be fixed.

What happens when you connect the device in fastboot mode. @mertkaan1998
10th April 2014, 10:51 AM   |  #6  
loveymangal's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
U can fix it
while flashing many roms i got caught into a similar problem where i got same green light and nothing happened while i was flashing for jb in that time i was a novince so i read somewhere to keep for charging for 1 hr and then try to bring it to fastboot mode and change the kernel i think u can try the same....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes