Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,777 Members 41,887 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Xperia p boot screen loading...

Tip us?
 
DrDeville
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 31
Join Date: Feb 2013
Default [Q] Xperia p boot screen loading...

I flashed the JB latest stock firmware which i downloaded from here, http://xperiafirmware.com/8-firmware...-xperia-p-lt22 , using flashtool, i unchecked data, and did not check 'no final verification'. The flashing completed but after i flashed, when i turn on my phone, the boot screen just keeps loading on forever. Also i did not enable USB debugging cuz i forgot... My phone is bootloader unlocked.

Can someone help me?
 
ChikeD
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 465
Posts: 1,606
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by DrDeville View Post
I flashed the JB latest stock firmware which i downloaded from here, http://xperiafirmware.com/8-firmware...-xperia-p-lt22 , using flashtool, i unchecked data, and did not check 'no final verification'. The flashing completed but after i flashed, when i turn on my phone, the boot screen just keeps loading on forever. Also i did not enable USB debugging cuz i forgot... My phone is bootloader unlocked.

Can someone help me?
First of all turn it off, hold volume up + power untill you feel (1+) 3 vibrations, and charge.
What firmware version you had before?
The Following User Says Thank You to ChikeD For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DrDeville
Old
(Last edited by DrDeville; 23rd June 2014 at 11:49 AM.)
#3  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 31
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by ChikeD View Post
First of all turn it off, hold volume up + power untill you feel (1+) 3 vibrations, and charge.
What firmware version you had before?
I charged. I was previously using Honami MW HD™ V8 .. with nemesis 6.3.. I don't know why this happened. I have flashed several different ROMs earlier but no problem like this whatsoever occurred.
Oh and also, when i first flashed the ROM last night, I was using an older version of Flashtool. But then later i downloaded the latest version and flashed with it too but the result was still the same.
 
ChikeD
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 465
Posts: 1,606
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by DrDeville View Post
I charged. I was previously using Honami MW HD™ V8 .. with nemesis 6.3.. I don't know why this happened. I have flashed several different ROMs earlier but no problem like this whatsoever occurred.
Oh and also, when i first flashed the ROM last night, I was using an older version of Flashtool. But then later i downloaded the latest version and flashed with it too but the result was still the same.
I would think it's the fact you did not clear data so you can try just that (exclude everything and just leave all clear options checked) or do full flash.
The Following User Says Thank You to ChikeD For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DrDeville
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 31
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by ChikeD View Post
I would think it's the fact you did not clear data so you can try just that (exclude everything and just leave all clear options checked) or do full flash.
But that would wipe all the data in the phone right including pics and stuff?
 
ChikeD
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 465
Posts: 1,606
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by DrDeville View Post
But that would wipe all the data in the phone right including pics and stuff?
There 2 choices:
Have the data and not be able to use the phone.
Or, lose the data and be able to use your phone.
Up to you which you choose.
It's not like you didn't know it is advised to back up your data before flashing ROM
The Following User Says Thank You to ChikeD For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DrDeville
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 31
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by ChikeD View Post
There 2 choices:
Have the data and not be able to use the phone.
Or, lose the data and be able to use your phone.
Up to you which you choose.
It's not like you didn't know it is advised to back up your data before flashing ROM
So what you are saying is there's no other way for me ?
 
ChikeD
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 465
Posts: 1,606
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by DrDeville View Post
So what you are saying is there's no other way for me ?
Try to flash the kernel you had, and perhaps the ROM too without wiping data, it's a long shot but nothing to lpse other than your time.
BTW what data are you worried about, some may be backed up on your google account.
The Following User Says Thank You to ChikeD For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DrDeville
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 31
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by ChikeD View Post
Try to flash the kernel you had, and perhaps the ROM too without wiping data, it's a long shot but nothing to lpse other than your time.
BTW what data are you worried about, some may be backed up on your google account.
I did flash Nemesis 6.3 but still the phone won't start. And I can't reach CWM even after flashing it but CWM is supposed to be installed along with the kernel. Why can't I go to CWM?

I'm worried about the pictures. I won't be able to recover them cuz I never really synced with google
 
ChikeD
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 465
Posts: 1,606
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by DrDeville View Post
I did flash Nemesis 6.3 but still the phone won't start. And I can't reach CWM even after flashing it but CWM is supposed to be installed along with the kernel. Why can't I go to CWM?

I'm worried about the pictures. I won't be able to recover them cuz I never really synced with google
Have no worries then, the pictures are on internal memory and won't be wiped

The Following User Says Thank You to ChikeD For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes