5,599,677 Members 45,374 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Xperia P] Notification Light not working.

Tip us?
 
vtec_
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 85
Join Date: Dec 2010
Default [Xperia P] Notification Light not working.

Hey guys, I unlocked my bootloader and have stock 6.2.A.1.100 flashed using flashtool. Notification LED works for charging and low battery but not for any notifications. I've also tried rooting the phone + installing light flow/light manager but still can't get it to work. However it does work for me with Honami/custom roms/CM 11 but I would prefer to use stock due to system ui FC!

Cheers
 
ChikeD
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 429
Posts: 1,512
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by vtec_ View Post
Hey guys, I unlocked my bootloader and have stock 6.2.A.1.100 flashed using flashtool. Notification LED works for charging and low battery but not for any notifications. I've also tried rooting the phone + installing light flow/light manager but still can't get it to work. However it does work for me with Honami/custom roms/CM 11 but I would prefer to use stock due to system ui FC!

Cheers
Thats weird, Watsapp I think let you choose the color of the notification led, do you use watsapp and it does not work?
 
vtec_
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 85
Join Date: Dec 2010
Nope, no app notifications work with the light.
 
vtec_
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 85
Join Date: Dec 2010
Fixed... My issue was that I was flashing stock rom and then nemesis kernel without letting the phone boot into stock rom.
 
ChikeD
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 429
Posts: 1,512
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by vtec_ View Post
Fixed... My issue was that I was flashing stock rom and then nemesis kernel without letting the phone boot into stock rom.
Don't say stock when you are using custom kernel
 
vtec_
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 85
Join Date: Dec 2010
Issue has emerged again with both 100% stock 6.2.A.1.100 and also the same build with nemesis kernel. Initially notifications work but after about 20 minutes from flash, notifications blink once and then no longer flash. In this time period, I don't install any apps etc so not sure what the issue is. Anyone have a similar experience?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...