Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Xperia P] problem flashing ftf file via flashtool

27th April 2014, 06:58 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 469
 
1,624 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by - Jun -

ISorry, but i don't understand what i do exactly: i have to click the black flash icon, choose flash mode and see what does it do flashtool?

Just open flashtool, do not click any icon, and connect in flash mode, see in the log if it get into flash mode and how long it says in flash mode untill it dissconnects.

Quote:
Originally Posted by - Jun -

I'm using windows 7. I have installed xperia p drivers.

You did not install flash and/or fastboot mode drivers too (though it seem you had if you unlocked bootloader)?
If you are on 64 bit windows you may try Flashtool.exe instead Flashtool64.exe.
 
 
27th April 2014, 09:09 PM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Revealed(?)
@SonyFan23: Thanks for the guide. =)
I followed all steps carefully knowing terms and what it make me do. It's not the red font, but the red diode after the green one to worry me! -_-

@ChikeD: I try both Flashtool.exe and Flashtool64.exe. it seems they both work. In any case, i'm on 64 bit.
Yes, i unlock BL, so i had to install this drivers. But, after i connect my phone in flash mode as you told me, few seconds later flashtool show that the device is disconnected!
It seems that the problem is drivers.

What should i do? Unistall and install them again?
27th April 2014, 09:21 PM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 469
 
1,624 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by - Jun -

What should i do? Unistall and install them again?

Maybe, only I don't know how to uninstall them.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes