FORUMS

[Q] XPERIA U rebooting again and again.

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By Zulqarnain22, Junior Member on 15th May 2014, 05:43 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Dear,

I have UN-rooted Sony Xperia U, running Android 4.0 ICS.

My xperia u is showing SONY logo screen at start-up then showing XPERIA logo screen and then switching itself OFF and repeating the same cycle again & again. I have tried to solve it by removing battery for few minutes and then inserted the battery switched ON my phone.... but it is repeating the same cycle..... Kindly help me to get out of this issue.

Thanks & Regards,

Zulqarnain Haider
 
 
17th May 2014, 02:16 AM |#2  
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 58
 
More
Post
Quote:
Originally Posted by Zulqarnain22

Dear,

I have UN-rooted Sony Xperia U, running Android 4.0 ICS.

My xperia u is showing SONY logo screen at start-up then showing XPERIA logo screen and then switching itself OFF and repeating the same cycle again & again. I have tried to solve it by removing battery for few minutes and then inserted the battery switched ON my phone.... but it is repeating the same cycle..... Kindly help me to get out of this issue.

Thanks & Regards,

Zulqarnain Haider



Maybe you can solve your issue with Pc companion (or the recovery if it's familiar to you) ... did you try ?
The Following User Says Thank You to Ryu--X For This Useful Post: [ View ]
17th May 2014, 04:53 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up Xperia U Problem Solved.
Quote:
Originally Posted by Ryu--X

Maybe you can solve your issue with Pc companion (or the recovery if it's familiar to you) ... did you try ?

Thanx! for your help. I've recovered my phone using.... Xperia Flash Tool. Now Its OK!
19th May 2014, 09:00 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Zulqarnain22

Thanx! for your help. I've recovered my phone using.... Xperia Flash Tool. Now Its OK!

how with the flashtool?
what did u do exactly..flashed a stock rom?? or something else?
i'm too facing a similar problem
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes