FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

xperia sola need fix please help

17 posts
Thanks Meter: 0
 
By nomad21, Junior Member on 7th July 2014, 10:36 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
after updating CWM 5 to CWM 6.0.4.4 my phone never open again...

1. no soft reset (power + volume) no vibration.

2. cant be detected in SUS or Pc companion even in Flashtool..

3. wont go flash mode and fastboot mode.

4. no boot wont power on

5. only red light charging. when plug in pc or in charge.

6. i have unlock bootloader using 4.1.2 jb by mujeni and trying to update 4.3.1 by mujeni again... i failed.

please help ill accept any advise to be done just to be detected by pc and flash to stock again.

is my phone brick already? please help! T_T
Last edited by nomad21; 7th July 2014 at 12:14 PM. Reason: additional information
 
 
7th July 2014, 03:24 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 469
 
More
how did you install new CWM, with windows or flashed.
Describe the steps you took untill it bricked.
8th July 2014, 06:55 AM |#3  
nomad21's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ChikeD

how did you install new CWM, with windows or flashed.
Describe the steps you took untill it bricked.

thru cwm zip update
8th July 2014, 10:24 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 469
 
More
Quote:
Originally Posted by nomad21

thru cwm zip update

If nothing else work, try to disconnect the battery for few minutes.
You may want to grab the service manual before you do this.
9th July 2014, 04:43 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by nomad21

after updating CWM 5 to CWM 6.0.4.4 my phone never open again...

3. wont go flash mode and fastboot mode.



T_T

When you try going to flash and fastboot mode do you get the initial green(blue) light or is there no response at all from the phone?
I know it's silly but did you install the correct drivers for your xperia sola?
11th July 2014, 03:08 AM |#6  
nomad21's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
no response only red light for charging status no phone or card recognize by the Computer no green or blue light during flash mode or fast boot mode
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes