5,597,937 Members 38,784 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD][XNovaThor/AOSP][JB][U/??] Power Menu

Tip us?
 
pirej
Old
#1  
pirej's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 157
Posts: 273
Join Date: Jan 2013
Location: Skopje
Default [MOD][XNovaThor/AOSP][JB][U/??] Power Menu

Power Menu for XNovathor Project 4.1.2 from DevSwift1

This is a mod that i made for my xperia u, if you like it.. use it
I don't know if it works on other devices.. i only have U.

Download (the mod , and the stock files.. if you want to revert back)
Power Menu Mod
Stock Files backup

Instructions
boot into cwm
wipe cache partition and dalvik
install
reboot system

Code:
I'm not responsible if you brick your phone!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	power menu.png
Views:	1225
Size:	141.0 KB
ID:	2508397  
Xperia U almost stock, Re-Unlocked BootLoader
The Following 4 Users Say Thank You to pirej For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
saddykhan
Old
#2  
saddykhan's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 33
Join Date: May 2012
if i go back to xnovathor...this would be helpfull
 
pirej
Old
#3  
pirej's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 157
Posts: 273
Join Date: Jan 2013
Location: Skopje
Thanks, it loks like Aosp 4.1.2 is not that popular
Quote:
Replies: 1
Views: 236
Xperia U almost stock, Re-Unlocked BootLoader
 
lalitindoria
Old
#4  
lalitindoria's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 181
Join Date: Dec 2011
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
I am currently on XNovathor. This is what I needed but I did it using Xposed framework
 
wiz_khalifa
Old
#5  
wiz_khalifa's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Sep 2013
Working fine!Thanks mate! But is it possible to add screenshot capture option?? ^_^
 
pirej
Old
#6  
pirej's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 157
Posts: 273
Join Date: Jan 2013
Location: Skopje
Quote:
Originally Posted by wiz_khalifa View Post
Working fine!Thanks mate! But is it possible to add screenshot capture option?? ^_^
Probably yes, but i don't use 4.1.2 any more, and you already have an option to make screenshot, press and hold at the same time the "power" and "volume down" buttons.
Xperia U almost stock, Re-Unlocked BootLoader
 
wiz_khalifa
Old
#7  
wiz_khalifa's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 25
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by pirej View Post
Probably yes, but i don't use 4.1.2 any more, and you already have an option to make screenshot, press and hold at the same time the "power" and "volume down" buttons.
Hope it...;/ , oh yeah i almost forget that way too!! :P

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more