FORUMS

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

[MOD][29-Oct] Stock Xperia T ICS Home w Auto-Rotation

1,614 posts
Thanks Meter: 768
 
By vr5411, Senior Member on 28th March 2012, 06:42 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Xperia Fan
5th April 2012, 11:25 AM |#41  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks bro.. It works like a charm

+1 Thanks for you
 
 
9th April 2012, 06:32 AM |#42  
Emrul's Avatar
Senior Member
Flag Chittagong
Thanks Meter: 20
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by Emrul

Attachment 980548Attachment 980549

Attached missing Screenshot.

Sent from my LT26i using XDA

Boss, it is possible to remove or hide app name label from desktop screen ? Actually i modded some system application icon with text icon. So it would be nice if we manege to hide or remove label. Looking forward to hear from u. tc.
9th April 2012, 09:51 AM |#43  
OP Senior Member
Thanks Meter: 768
 
More
Quote:
Originally Posted by Emrul

Boss, it is possible to remove or hide app name label from desktop screen ? Actually i modded some system application icon with text icon. So it would be nice if we manege to hide or remove label. Looking forward to hear from u. tc.

Like this (only in dock) or for all icons on desktop?


Sent from my LT18i using Tapatalk 2 Beta-6
9th April 2012, 11:10 AM |#44  
awolbriggy's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 37
 
More
I assume he means all icons, not just dock...I always turn off icon labels when possible (go, adw, etc)..looks heaps neater (imo)...

Sent from my LT26i using Tapatalk
9th April 2012, 11:56 AM |#45  
Emrul's Avatar
Senior Member
Flag Chittagong
Thanks Meter: 20
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by vr5411

Like this (only in dock) or for all icons on desktop?


Sent from my LT18i using Tapatalk 2 Beta-6

Bro, it would nice if you mod it for whole desktop. Need ur suggestion also. Thx. :)

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

Quote:
Originally Posted by vr5411

Like this (only in dock) or for all icons on desktop?


Sent from my LT18i using Tapatalk 2 Beta-6

Quote:
Originally Posted by awolbriggy

I assume he means all icons, not just dock...I always turn off icon labels when possible (go, adw, etc)..looks heaps neater (imo)...

Sent from my LT26i using Tapatalk

U are right.

Used almost all the launchers. But nothing like Sony's stock. Tc.
9th April 2012, 12:53 PM |#46  
Arabaldo's Avatar
Member
Flag Ljungsbro
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by vr5411

Here is fixed version.
I'll kindly ask for another set of screenshots.

What is your opinion about 6 rows in app-tray? Is it too much?

I like to try this but with 5 homescreens
9th April 2012, 02:30 PM |#47  
hhlong89's Avatar
Senior Member
Flag Hue City
Thanks Meter: 190
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Arabaldo

I like to try this but with 5 homescreens

Yeah! 5 home screens with me, too! And he'll ok for this! Waiting...
10th April 2012, 12:41 AM |#48  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Anyway you can make this for stock roms?
Ie one that don't try and replace the original cuz I can't install it without root access

Sent from my 12.5MP, DualCore, Bravia Powered 720p LED Screened Sony Xperia S
11th April 2012, 02:55 AM |#49  
awolbriggy's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 37
 
More
stuck in 4x4?
I have tried this many times... and I get the extra screens no problem, but i cannot seem to get the extra rows on the screens...

I do the push/copy thing... to replace home - and given that the xperia launcher (i have about 8 launchers installed at the moment - still trying to settle on one)...

i have deleted data etc...(assuming this means for xperia home app?)

anyone know what i am doing wrong? (or even might be doing wrong?)
11th April 2012, 11:35 AM |#50  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Hi awolbriggy,
As I understand, the present mod is only to change the number of Home screens at the moment.
We may expect further mods who will increase the number of rows in the Tray and in the Home desk as it already exist for Xperia Arc...
But for the moment, it's only development and we can only increase the number of screen with the vr5411 mod's.
The Following User Says Thank You to fredcom2 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes