Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[NEW][24 Jan,14][KK-BootAnim][XP, XU & Sola] Xperia™ KitKat (4.4.2) Boot Animation

OP Akki Da Rokstar

24th January 2014, 08:27 PM   |  #21  
DaniPhii's Avatar
Senior Member
Flag KEO
Thanks Meter: 333
 
751 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Akki Da Rokstar

OP UPDATED

I'd update it announcing that your Sirius' boot animation does work in Xperia™ U too.
The Following User Says Thank You to DaniPhii For This Useful Post: [ View ]
24th January 2014, 08:39 PM   |  #22  
Akki Da Rokstar's Avatar
OP Senior Member
Flag Amritsar
Thanks Meter: 290
 
651 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by DaniPhii

I'd update it announcing that your Sirius' boot animation does work in Xperia™ U too.

Thanks Mate...
Do u like the new Boot Anim Logo?? :sly:
The Following User Says Thank You to Akki Da Rokstar For This Useful Post: [ View ]
24th January 2014, 09:07 PM   |  #23  
DaniPhii's Avatar
Senior Member
Flag KEO
Thanks Meter: 333
 
751 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Akki Da Rokstar

Thanks Mate...
Do u like the new Boot Anim Logo?? :sly:

Hahaha, it looks nice, yeah! But I prefer the leaked one.
The Following User Says Thank You to DaniPhii For This Useful Post: [ View ]
8th April 2014, 10:15 PM   |  #24  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
22 posts
Join Date:Joined: May 2013
xperia sola new animation not working
(status 6) error

Sent from my Xperia Sola using XDA Premium 4 mobile app
13th April 2014, 09:30 PM   |  #25  
Akki Da Rokstar's Avatar
OP Senior Member
Flag Amritsar
Thanks Meter: 290
 
651 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by 3EiedD

xperia sola new animation not working
(status 6) error

Sent from my Xperia Sola using XDA Premium 4 mobile app

Simply copy the bootanimation.zip for inside the main zip to the /system/media/ and set permission as 0644 i.e
"rw-r-r"

Regards,
Akki.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes