FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

Pirkat_4.4.4_xperia_u v3.6

504 posts
Thanks Meter: 466
 
By pirej, Senior Member on 25th August 2014, 01:04 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd December 2014, 03:55 PM |#61  
fozinahwi's Avatar
Senior Member
Flag Damascus
Thanks Meter: 9
 
More
Guys for **** sake someone helps, has anyone encounterd this bug??

Sent from my ST25i using Tapatalk
 
 
23rd December 2014, 06:02 PM |#62  
pirej's Avatar
OP Senior Member
Flag Skopje
Thanks Meter: 466
 
More
I was playing YouTube for 20-25 minutes and nothing happened.
24th December 2014, 07:03 PM |#63  
fozinahwi's Avatar
Senior Member
Flag Damascus
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by pirej

I was playing YouTube for 20-25 minutes and nothing happened.

its all good bro I fixed it it turned out I had to reflash the Rom thx anyway [emoji16][emoji16]

Sent from my ST25i using Tapatalk
25th December 2014, 12:08 PM |#64  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
What's that?
I've flashed the zip after all the wipes. Should i had flashed the boot.img before?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20141225_130233.jpg
Views:	212
Size:	255.6 KB
ID:	3081060  
25th December 2014, 12:52 PM |#65  
pirej's Avatar
OP Senior Member
Flag Skopje
Thanks Meter: 466
 
More
Quote:
Originally Posted by iko14iron

What's that?
I've flashed the zip after all the wipes. Should i had flashed the boot.img before?

Yes, flash the boot.img first
25th December 2014, 12:56 PM |#66  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by pirej

Yes, flash the boot.img first

Ok, and after again the zip? This is quite strange...
This is not my phone, sorry.
EDIT: after the the flash of the boot.img, i cannot enter in recovery mode, I have black screen... What can i do?
I was on JB, is it ok?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by iko14iron; 25th December 2014 at 06:22 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes