Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,667 Members 49,451 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Z2 Sirius Xperience [AOSX] [4.4.2] [UB]

Tip us?
 
ilysomma
Old
#191  
ilysomma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 282
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by Diego910 View Post
What happens in the.power menu when you activate it?
Sorry for late reply...The white advanced mený just doesn't install...After installing I have always the same old black menu...Hope you've understand what I just wrote =)

Inviato dal mio ST25i utilizzando Tapatalk
 
xperia anfer
Old
#192  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 69
Join Date: Dec 2013
guys is thiere any fix for keyboard disappearing issue.....? sometimes keyboard delay for few minuets and sometimes keyboard doesn`t appear.....is theire any fix ???????????
 
Diego910
Old
#193  
Diego910's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 969
Posts: 880
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by xperia anfer View Post
guys is thiere any fix for keyboard disappearing issue.....? sometimes keyboard delay for few minuets and sometimes keyboard doesn`t appear.....is theire any fix ???????????
You can lock it with xposed app settings module
 
xperia anfer
Old
#194  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 69
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Diego910 View Post
You can lock it with xposed app settings module
sorry ..i download it ...can you tell me how to use it... to fix keyboard issue...thanks
 
Diego910
Old
#195  
Diego910's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 969
Posts: 880
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by xperia anfer View Post
sorry ..i download it ...can you tell me how to use it... to fix keyboard issue...thanks
Go to google keyboard (or the keyboard.you are using) and click in resident or keep on memory i cant remember the exact word.
 
xperia anfer
Old
#196  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 69
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Diego910 View Post
Go to google keyboard (or the keyboard.you are using) and click in resident or keep on memory i cant remember the exact word.
#Diego910
thanks ..seems it working, let see when using a while ..by the way ,if i am correct your rom base on AOSX but that rom`s 2V has many bugs ...so when you update Z2 experience rom(this rom) to 2V, fix those bugs or consider this information....i can`t tell you what to do, but as a very happy user of this rom i like to see this rom improve...thanks................!!!!!!!!!!!
 
Diego910
Old
#197  
Diego910's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 969
Posts: 880
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by xperia anfer View Post
#Diego910
thanks ..seems it working, let see when using a while ..by the way ,if i am correct your rom base on AOSX but that rom`s 2V has many bugs ...so when you update Z2 experience rom(this rom) to 2V, fix those bugs or consider this information....i can`t tell you what to do, but as a very happy user of this rom i like to see this rom improve...thanks................!!!!!!!!!!!
I wont update to v2, it has more bugs than v1
The Following 2 Users Say Thank You to Diego910 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
prerakr
Old
#198  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jul 2013
Location: Udaipur
This ROM is good but needs better ram management. Background apps and services terminate unexpectedly, from music players (including Walkman) to sidebars and app switchers, stop working abruptly. This makes multitasking impossible. Few other minor bugs include :
- The back key and options key don't work sometimes (home always works)

- Can't use stock widgets in launcher

- Keyboard sometimes takes forever to appear.

Please fix these bugs ASAP and this rom will be much more usable.
:thumbup:


Sent from my Xperia U
 
prerakr
Old
#199  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jul 2013
Location: Udaipur
Any word on a new update..??

Sent from my Xperia U
 
zedsharma
Old
(Last edited by zedsharma; 23rd June 2014 at 12:04 PM.)
#200  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 69
Join Date: Dec 2012
Location: chandigarh
Default stucks in bootloop if we selct art runtime

art runtime isnt working it stucks in boot loop... intial boot took 10 mints to start
as well as thems not working ...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes