Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Anyone from Canada using this on windmobile?

OP Gitaroo

10th July 2014, 05:23 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
388 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
I can't get mine to connect to mobile data, text msg and cal works but mobile data doesn't. Bought this unlocked from Sony, model number is c6806, mobile data is enable.
10th July 2014, 05:25 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 6
 
44 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Yo must configure yor data service,phone with yoir service provider.
10th July 2014, 05:29 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
388 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by pi2in3

Yo must configure yor data service,phone with yoir service provider.

what? I didn't have to do that with my Z1, I just plug it in and it auto detect everything and just works.

EDIT: nvm, turns out I do have to enter every manually for ZU, didn't have to do that for Z1 though. Strange.
Last edited by Gitaroo; 10th July 2014 at 05:44 PM.
12th July 2014, 04:30 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
417 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Gitaroo

what? I didn't have to do that with my Z1, I just plug it in and it auto detect everything and just works.

EDIT: nvm, turns out I do have to enter every manually for ZU, didn't have to do that for Z1 though. Strange.

Was just about to say. Works perfectly on Wind.
Last edited by emann56; 12th July 2014 at 06:21 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes