FORUMS

[Q] [HELP] Flashed Z Ultra GPE to Stock. No Power

10 posts
Thanks Meter: 0
 
By samthekiller, Junior Member on 18th July 2014, 03:34 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I flashed the C6806 Stock ROM, specifically C6806_14.3.A.0.681_1276-1569_R3C.ftf to my Z Ultra GPE running 4.4.4 using FlashTool in Mac. The flash did complete on it, but there is no activity on the phone (does not take charge and is possibly bricked). Is there a way to recover it to last working state?

Any input will be highly appreciated.

Sam
 
 
18th July 2014, 03:43 AM |#2  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,638
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by samthekiller

I flashed the C6806 Stock ROM, specifically C6806_14.3.A.0.681_1276-1569_R3C.ftf to my Z Ultra GPE running 4.4.4 using FlashTool in Mac. The flash did complete on it, but there is no activity on the phone (does not take charge and is possibly bricked). Is there a way to recover it to last working state?

Any input will be highly appreciated.

Sam

Bricked as far as I know
You may want to contact @the_laser as they seem to be the S1 boot guru, but don't hold you breath

[Guide] Your New GPe
Quote:

SO, you have brought a GPe from the Google Play store. Here are a few things you need to know:

[Guide] Your New GPe
Warning:
Never flash a Sony FTF file to your GPe, it will hard brick it

and [GUIDE] Getting Your Ultra Rooted And Ready For Flashing [UPDATED]
Quote:

ROOTING GPe:

GPe OWNERS: DO NOT TRY TO FLASH FTFs OR OTHER "XPERIA" ROMs AND KERNELS.
YOU WILL BRICK YOUR DEVICE.

The Following User Says Thank You to blueether For This Useful Post: [ View ]
18th July 2014, 04:49 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by blueether

Bricked as far as I know
You may want to contact @the_laser as they seem to be the S1 boot guru, but don't hold you breath

[Guide] Your New GPe

and [GUIDE] Getting Your Ultra Rooted And Ready For Flashing [UPDATED]

Thanks a lot for your input. Device still in warranty, so thinking of asking Sony for a replacement. Hopefully it works out.
18th July 2014, 05:08 AM |#4  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,638
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by samthekiller

Thanks a lot for your input. Device still in warranty, so thinking of asking Sony for a replacement. Hopefully it works out.

You will have to go through Google Play Store for warranty, not Sony
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes