Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,628 Members 40,599 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FTF] Stock 10.1.A.1.434 GLOBAL_LTE unbranded C6603

Tip us?
 
_JT
Old
#61  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 99
Join Date: Nov 2010
After I have installed this firmware I root the device and then I reboot. Then I install LBE. When I've done that, the phone keeps crashing and rebooting not long after it's booted. Anyone else found similar problems?
 
reptile64
Old
#62  
reptile64's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 354
Posts: 758
Join Date: Aug 2008
Location: Drama
Quote:
Originally Posted by _JT View Post
After I have installed this firmware I root the device and then I reboot. Then I install LBE. When I've done that, the phone keeps crashing and rebooting not long after it's booted. Anyone else found similar problems?
LBE??
D'oh!
 
grozni
Old
#63  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 74
Join Date: Oct 2007
Location: Beograd
I've locked my bootloader after changing from .350 to .434. I used flashtools
 
sakiin
Old
#64  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 242
Join Date: Jun 2008
Default wipe or not

Maybe a dumb question but was wondering whether installing this will wipe all user data similar to factory reset? just coming from S3 and it had non-wipe roms.

Thanks
shadowboy23 Old
#65  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by sakiin View Post
Maybe a dumb question but was wondering whether installing this will wipe all user data similar to factory reset? just coming from S3 and it had non-wipe roms.

Thanks
No. if you use the flashtool and untick the boxes:
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sephstyler
Old
#66  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 163
Join Date: Mar 2009
Quick question guys,

I'm on .350, rooted, and have the white balance setting flashed too.

If I flash this .434, will I lose root? ( I assume it will be fine) and will I lose white balance (I assume yes, and I'll have to reflash it on?)

and if it makes any difference, its a .350 from VF AU (Vodafone Australia) which is fairly generic anyways
shadowboy23 Old
#67  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by sephstyler View Post
Quick question guys,

I'm on .350, rooted, and have the white balance setting flashed too.

If I flash this .434, will I lose root? ( I assume it will be fine) and will I lose white balance (I assume yes, and I'll have to reflash it on?)

and if it makes any difference, its a .350 from VF AU (Vodafone Australia) which is fairly generic anyways
I'm not sure as I haven't rooted my phone. Sorry about that.
 
sephstyler
Old
#68  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 163
Join Date: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by shadowboy23 View Post
I'm not sure as I haven't rooted my phone. Sorry about that.
Thanks shadowboy23.

If anyone else has any ideas or info, please let me know! =)
 
reptile64
Old
#69  
reptile64's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 354
Posts: 758
Join Date: Aug 2008
Location: Drama
Quote:
Originally Posted by sephstyler View Post
Quick question guys,

I'm on .350, rooted, and have the white balance setting flashed too.

If I flash this .434, will I lose root? ( I assume it will be fine) and will I lose white balance (I assume yes, and I'll have to reflash it on?)

and if it makes any difference, its a .350 from VF AU (Vodafone Australia) which is fairly generic anyways
you probably have to root and install WhiteBalance mod again as I did! BTW WhiteBalance do not require CWM anymore you can do it simply by moving the files to the corresponding directories and set the right permissions
D'oh!
 
reptile64
Old
#70  
reptile64's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 354
Posts: 758
Join Date: Aug 2008
Location: Drama
Still waiting for 4.2.....
As soon as it will be available, I will renew this post
D'oh!

Tags
434, generic, xperia z, xperia z 434
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes