Build Custom Stock Kernel with Linaro GCC 4.9.1

With this guide for Sony devices, you will learn how to build a kernel using the Linaro … more

What’s Your Biggest Reason for Not Owning an iPhone?

With XDA being a community of Android enthusiasts, it is not uncommon to see … more

“New Kernel” for OnePlus One

If you are hungry for a new kernel on your OnePlus One, XDA Senior Member jgcaap‘s … more

GMD GestureControl Gets Lollipop Support

GMD GestureControl is an app that allows you to control your (rooted) devices with multitouch … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] 10.4.1.B.0.101 bug?

13th February 2014, 07:10 AM |#1  
OP Account currently disabled
Flag straya kienttt
Thanks Meter: 474
 
1,814 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Hey guys, recently i updated to the new 4.3 10.4.1.B.0.101 firmware
however, several times, the screen will not wake and i am forced to do a hard reset
has anyone else been forced to do this?

EDIT: The bug only started after i updated to the new firmware
The Following User Says Thank You to Hellscythe For This Useful Post: [ View ]
13th February 2014, 07:58 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
357 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Quote:
Originally Posted by spazzy1912

Hey guys, recently i updated to the new 4.3 10.4.1.B.0.101 firmware
however, several times, the screen will not wake and i am forced to do a hard reset
has anyone else been forced to do this?

EDIT: The bug only started after i updated to the new firmware

I can't say that I experienced that too. But I will keep an eye on it for the next couple of days. Maybe I just didn't notice it.
13th February 2014, 08:03 AM |#3  
Ben Ling's Avatar
Recognized Themer
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 8,717
 
4,306 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Post
Quote:
Originally Posted by spazzy1912

Hey guys, recently i updated to the new 4.3 10.4.1.B.0.101 firmware
however, several times, the screen will not wake and i am forced to do a hard reset
has anyone else been forced to do this?

EDIT: The bug only started after i updated to the new firmware

i just updated too few days ago,but i didn't face this problem...
13th February 2014, 08:20 AM |#4  
OP Account currently disabled
Flag straya kienttt
Thanks Meter: 474
 
1,814 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by Cenobite_

I can't say that I experienced that too. But I will keep an eye on it for the next couple of days. Maybe I just didn't notice it.

ah when it does happen you will definitely notice it
you hit the power button, but the screen stays black
although i can confirm the phone is on, because if i plug in the charger, the light turns orange
13th February 2014, 11:14 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 199
 
1,958 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by spazzy1912

ah when it does happen you will definitely notice it
you hit the power button, but the screen stays black
although i can confirm the phone is on, because if i plug in the charger, the light turns orange

press and hold the power button to see if it comes back to life, sometimes I get this on a .569 custom rom and have to either hold power+volume up to reboot it to get it to work
13th February 2014, 11:45 AM |#6  
beniamin24's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 653
 
571 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by spazzy1912

Hey guys, recently i updated to the new 4.3 10.4.1.B.0.101 firmware
however, several times, the screen will not wake and i am forced to do a hard reset
has anyone else been forced to do this?

EDIT: The bug only started after i updated to the new firmware

do you have a custom kernel?
13th February 2014, 08:49 PM |#7  
OP Account currently disabled
Flag straya kienttt
Thanks Meter: 474
 
1,814 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by Richy99

press and hold the power button to see if it comes back to life, sometimes I get this on a .569 custom rom and have to either hold power+volume up to reboot it to get it to work

Yep that's exactly what I have to do to get display working again
Quote:
Originally Posted by beniamin24

do you have a custom kernel?

Nope, stock kernel
14th February 2014, 03:36 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2013
I don't have your problem but I did have times yesterday where it would flash me black screens for no reason, for example when trying to close open apps, it would just flicker black for a bit. Haven't had that problem today though. I do however have broken Wifi at the moment, I can no longer connect to any network or access the settings without the settings freezing.
14th February 2014, 07:02 PM |#9  
beniamin24's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 653
 
571 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by spazzy1912

Yep that's exactly what I have to do to get display working again


Nope, stock kernel

Reinstall the rom to factory, i mean wipe everything when you reinstall, usualy that fixes a lot
15th February 2014, 01:07 AM |#10  
OP Account currently disabled
Flag straya kienttt
Thanks Meter: 474
 
1,814 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by beniamin24

Reinstall the rom to factory, i mean wipe everything when you reinstall, usualy that fixes a lot

i restored to factory and wiped cache before installing, as well as clearing /system

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.3, bug, xperia
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes