FORUMS

4.4 music playback

21 posts
Thanks Meter: 4
 
By danrose13, Junior Member on 24th May 2014, 01:49 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
After updating to 4.4 I have notice my audio when listening to music is buggy and drops out every so often, has anyone else noticed this?

Sent from my C6603 using Tapatalk
 
 
24th May 2014, 02:06 PM |#2  
LaurynasVP's Avatar
Senior Member
Flag Telšiai
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by danrose13

After updating to 4.4 I have notice my audio when listening to music is buggy and drops out every so often, has anyone else noticed this?

Sent from my C6603 using Tapatalk

I have Rajeev's ROM prerooted and sometime I can hear that too. It's really annoying. Does anyone have a solution to this?
24th May 2014, 02:08 PM |#3  
danrose13's Avatar
OP Junior Member
Flag Wigan
Thanks Meter: 4
 
More
I have just disabled xposed modules and is seems to have gone now, I was using gravitybox

Sent from my C6603 using Tapatalk
24th May 2014, 02:56 PM |#4  
danrose13's Avatar
OP Junior Member
Flag Wigan
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by LaurynasVP

I have Rajeev's ROM prerooted and sometime I can hear that too. It's really annoying. Does anyone have a solution to this?

I was using that, but I just flashed NUT's version and it's working fine now, the whole room even feels smoother

Sent from my C6603 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes