FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Album update cannot be loaded

21st February 2014, 03:16 PM |#1  
doministry's Avatar
OP Senior Member
Flag Bytom, Poland
Thanks Meter: 248
 
More
Update Center informs about the new version of Album.

But this cannot be loaded and installed.
What a cr..p.
 
 
21st February 2014, 03:37 PM |#2  
doministry's Avatar
OP Senior Member
Flag Bytom, Poland
Thanks Meter: 248
 
More
And the Update Center doesn't work, it just doesn't load.
21st February 2014, 03:37 PM |#3  
kingvortex's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nottingham
Thanks Meter: 3,516
 
More
Version 5.4.A.0.20? I updated with no problems and have had it for a few days.
Try rebooting or just wait until later and try again. There may be an issue with the update servers.
That's assuming you were asking for assistance and not just complaining.

21st February 2014, 03:51 PM |#4  
apkapkapk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by doministry

Update Center informs about the new version of Album.

But this cannot be loaded and installed.
What a cr..p.

I'm having the same issue too. I've always been able to update until now

Quote:
Originally Posted by kingvortex

Version 5.4.A.0.20? I updated with no problems and have had it for a few days.
Try rebooting or just wait until later and try again. There may be an issue with the update servers.
That's assuming you were asking for assistance and not just complaining.

I'll try it again over the next few days. Maybe there really is some issue with the servers. Thanks for the advice!
The Following User Says Thank You to apkapkapk For This Useful Post: [ View ]
21st February 2014, 04:00 PM |#5  
doministry's Avatar
OP Senior Member
Flag Bytom, Poland
Thanks Meter: 248
 
More
That means there is just a server problem ATM.
Good that you confirm this.

Should be fine in the next days.
21st February 2014, 07:15 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by doministry

That means there is just a server problem ATM.
Good that you confirm this.
.

Download it from here https://mega.co.nz/#!lld0EKTC!52cXug...2y5Fj0US07a8mE and install as a normal apk,works fine for me
22nd February 2014, 09:35 AM |#7  
doministry's Avatar
OP Senior Member
Flag Bytom, Poland
Thanks Meter: 248
 
More
Problems persists!
22nd February 2014, 09:44 AM |#8  
kingvortex's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nottingham
Thanks Meter: 3,516
 
More
Perhaps you don't have enough free RAM....
Just joking, of course.
Have you tried rebooting, or clearing the cache of the Update Centre?
If that doesn't work, then there is probably an issue with the update server in your region and you will just have to keep checking. Don't I recall that you were unable to check for firmware updates for several days previously?

Last edited by kingvortex; 22nd February 2014 at 09:51 AM.
22nd February 2014, 10:33 AM |#9  
doministry's Avatar
OP Senior Member
Flag Bytom, Poland
Thanks Meter: 248
 
More
Quote:
Originally Posted by kingvortex

Perhaps you don't have enough free RAM....
Just joking, of course.
Have you tried rebooting, or clearing the cache of the Update Centre?
If that doesn't work, then there is probably an issue with the update server in your region and you will just have to keep checking. Don't I recall that you were unable to check for firmware updates for several days previously?

The problem with PCC was actually due to the change in PCC.
I had to switch USB mode to make the update happen.

Of course I performed the usual actions regarding problems with apps.

And YouTube works fine, thanks to .101 update
22nd February 2014, 10:35 AM |#10  
kingvortex's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nottingham
Thanks Meter: 3,516
 
More
Then it seems the problem is not at your end.
The update centre was taking a long time to refresh for me earlier, but is now back to normal. Perhaps they're performing maintenance or upgrades.

Edit - And my YouTube app still works fine on 569.

Last edited by kingvortex; 22nd February 2014 at 10:39 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes