Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] auto rotation not work in 10.4.1.B.0.101

OP comercy

12th February 2014, 05:06 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Hi,

I just got my xperia z(Custom number: 1270-6188) update to firmware 10.4.1.B.0.101(Custom number: 1270-0743)), and I found auto-rotation has been not workable.
I installed a app called "android sensor box",and it seems that accelerator sensor and Gyroscope Sensor are not worked totally.

Does this problem occur to anyone else?
it really annoyed me.
Last edited by comercy; 12th February 2014 at 05:34 AM.
28th September 2014, 10:50 PM   |  #2  
Junior Member
Flag Hamilon
Thanks Meter: 4
 
25 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Hi,
I'm having the same issue after update to Android 4.4.4 version 10.5.1.A.0.283.
Another phone with version 10.5.A.0.230 it's working fine.

There's a lot of people having the same issues in Sony forums
I'm talking to Sony people at the moment, I'll post any news.
1st October 2014, 05:55 PM   |  #3  
necrotic-nosphe's Avatar
Junior Member
Flag Bordeaux
Thanks Meter: 27
 
27 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
you have an official ROM or a custom ROM?
If you come from a custom ROM I would suggest doing a wipe data / factory rest to remove the problem
1st October 2014, 08:00 PM   |  #4  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Flag here!
Thanks Meter: 636
 
3,799 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Try to recalibrate the sensors.....

TapaTalked from my MultiROM Xperia™ Z (C660˛) running Dirty Unicorns OR PAC MAN ROM!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes