A Dimmed Start for Wear: Untapped Style Potential

There are some fundamental problems with Android Wear, and smartwatches as a whole. … more

Marriott Reservation and Payment Info Compromised

One of the world’s leading hotel chains, Marriott, was recently in the news for … more

CyanogenMod Alternative Bootanimations

A Redditorprepared two nicely looking bootanimations with Cyanogen Inc. ready to replace your current … more

Rust UI Theme Reddens Your CM12

Check out Rusty Red UI, a minimal theme for CyanogenMod12’s Theme Engine that changes everything from … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Back button not working

OP Pablosch23

20th April 2014, 03:32 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Tuc
Thanks Meter: 208
 
229 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
back button is not working, i tried using pie controls with gravity box and i have the same problem, i flashed media sound xperia z2, installed xposed and some mods, but it never happened before, home and task manager are working fine as always, can someone tell me what's going on? stock rom 101
Last edited by Pablosch23; 24th May 2014 at 06:42 AM.
20th April 2014, 03:56 AM   |  #2  
OP Senior Member
Flag Tuc
Thanks Meter: 208
 
229 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
i just realized volume buttons are not working neither. this is great!
20th April 2014, 06:10 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Tuc
Thanks Meter: 208
 
229 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
nevermind i'm the dumbest person here, fixed
20th April 2014, 07:28 AM   |  #4  
Account currently disabled
Flag straya kienttt
Thanks Meter: 474
 
1,814 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by Pablosch23

nevermind i'm the dumbest person here, fixed

what was the issue?
20th April 2014, 07:53 AM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Tuc
Thanks Meter: 208
 
229 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Hellscythe

what was the issue?

i removed textinput-tng.odex file i wanted to flash a new keyboard and i forgot to.
21st April 2014, 09:24 PM   |  #6  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Flag here!
Thanks Meter: 638
 
3,799 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Pablosch23

i removed textinput-tng.odex file i wanted to flash a new keyboard and i forgot to.

textinput-tng? strange .as i know that file and the apk one about xperia keyboard right?

heh in those XPERIAZs you may see a aliens comes out of your phone
22nd April 2014, 01:57 AM   |  #7  
OP Senior Member
Flag Tuc
Thanks Meter: 208
 
229 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by androidfreak70

textinput-tng? strange .as i know that file and the apk one about xperia keyboard right?

heh in those XPERIAZs you may see a aliens comes out of your phone

Yep didn't know that could happen, same thing happened when flashed the keyboard in my deodexed rom, weird.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes