CM12 Nightlies Hit the Note 4!

If you are eager to get nightly ROM fun on your Note 4, the latest Nightly build of CM12 has just arrived! … more

Pushbullet Available for iPad, Mac and Safari

One of the most useful tools for Android – Pushbullet – found its way to Mac OS X. … more

CyanogenMod 12 Dark Gray Theme

XDA Forum Memberprashantdrewshared one of his awesome themes. Change the look of your CyanogenMod 12 to gray … more

Runhex Runner

Got good reflexes? Check your skills with this classic jump and survive game by XDA Forum Memberdreamhex. Get your fingers … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No Call log eXistenZ v6.6.0 !!!

OP monpeso

9th April 2014, 05:40 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
No call log show in eXistenZ v6.6.0.
How can i fix?
Last edited by monpeso; 9th April 2014 at 05:53 AM.
9th April 2014, 10:54 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 198
 
1,950 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
have you looked thru the rom creators thread or asked in there?
9th April 2014, 11:32 AM   |  #3  
alone_in_dark's Avatar
Recognized Themer
Flag Chittagong
Thanks Meter: 728
 
496 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by monpeso

No call log show in eXistenZ v6.6.0.
How can i fix?

It happens if u flash the "acore fix"... To fix this problem... Copy "framework.jar" file from existenz 6.0 zip file and replace the one on your phone... U'll find it in "system/framework"... Don't forget to set correct permission... (rw-r-r)

Sent from my Xperia Z.....
The Following User Says Thank You to alone_in_dark For This Useful Post: [ View ]
9th April 2014, 03:00 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Thanks Bro!!
But I make a little trick!
Copy Framework.jar (from v 6.0) to v 6.6 and
Copy Acore fix apks to v 6.6 (Replace all) and create a zip (7zip) reinstall the rom.
Call log now work!!
9th April 2014, 08:45 PM   |  #5  
demonicangell™'s Avatar
Senior Member
Flag Bombay
Thanks Meter: 517
 
2,070 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by monpeso

Thanks Bro!!
But I make a little trick!
Copy Framework.jar (from v 6.0) to v 6.6 and
Copy Acore fix apks to v 6.6 (Replace all) and create a zip (7zip) reinstall the rom.
Call log now work!!

as ur problem is solved please edit the op and list it as solved in the thread name as well .. might be useful for others who have this issue
10th April 2014, 04:01 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Wait a v 6.7
I hope they will fix a problem.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes