FORUMS

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Is my MicroSD-Card reader of my XZ broken?

8th July 2014, 07:24 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 23
 
More
Hello fellow Xperia Z Users!
Im encountering a strange Problem with ma XZ lately
On my microSD there are many folders with the name "lost.dir$$%$&/" and similar, so the lost.dir is as far as i know not unnormal, but these many strange signs in the foldername are not normal if i am correct!?
I changed to another Micro SD Card, same behaviour

So is the Card Reader Unit of my XZ broken, or is there any other explanation for that?

Im on eXistenZ Ultimate | 1.5.5 in combination with XzKernel-25, and all else is runing wonderful

Any suggestions appreciated

Ive attached a screenshot of that crap taken at my PC
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	515411.jpg
Views:	35
Size:	140.5 KB
ID:	2840666  
Last edited by Linshart; 8th July 2014 at 07:25 PM. Reason: Added a picture
 
 
9th July 2014, 07:36 AM |#2  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by Linshart

Hello fellow Xperia Z Users!
Im encountering a strange Problem with ma XZ lately
On my microSD there are many folders with the name "lost.dir$$%$&/" and similar, so the lost.dir is as far as i know not unnormal, but these many strange signs in the foldername are not normal if i am correct!?
I changed to another Micro SD Card, same behaviour

So is the Card Reader Unit of my XZ broken, or is there any other explanation for that?

Im on eXistenZ Ultimate | 1.5.5 in combination with XzKernel-25, and all else is runing wonderful

Any suggestions appreciated

Ive attached a screenshot of that crap taken at my PC

try formatting the SD card and using it
9th July 2014, 10:18 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 23
 
More
I did, didnt help Any other ideas someone?
11th July 2014, 09:04 PM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 23
 
More
No one has another Idea?
11th July 2014, 10:35 PM |#5  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by Linshart

No one has another Idea?

try flashing another rom and check whether there is same behavior
11th July 2014, 10:36 PM |#6  
neoxx3m's Avatar
Recognized Contributor
Flag Ljubuski
Thanks Meter: 1,067
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Linshart

No one has another Idea?

Try to install stock KitKat via flashtool, maybe is ROM related. If you have same problem on stock ROM than maybe it's your card reader.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes