Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more
Thread Closed

Gyroscope not working ZL 4.3(101) & 4.4 (230)

30th May 2014, 11:01 AM   |  #11  
OP Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 97
 
451 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by kingvortex

Mine has tiny amounts of drift in the service test menu (almost unnoticeable), but I just tried and I'm able to capture photospheres without difficulty.

Sent from my C6603 using Tapatalk

What might be the problem here.. I mean it works perfectly well in CM 11 and all the roms prior to 101. im all out of options here
30th May 2014, 11:08 AM   |  #12  
kingvortex's Avatar
Senior Member
Flag Nottingham
Thanks Meter: 2,361
 
3,425 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
I have no ideas, to be honest. It seems software related if it works for you in earlier roms, but others here are having no problems running the same software version as you. It may be down to a driver supplied by Qualcomm, but it doesn't seem as simple as that.

Sent from my C6603 using Tapatalk
30th May 2014, 12:39 PM   |  #13  
OP Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 97
 
451 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by kingvortex

I have no ideas, to be honest. It seems software related if it works for you in earlier roms, but others here are having no problems running the same software version as you. It may be down to a driver supplied by Qualcomm, but it doesn't seem as simple as that.

Sent from my C6603 using Tapatalk

if its the driver problem is it possible to extract the same from earlier roms so that i can use it in Kitkat. currently im on 569. If so what are the files that needs to be extracted.
30th May 2014, 01:06 PM   |  #14  
Saqib Nazm's Avatar
Forum Moderator / Recognized Themer
Flag Virginia, USA
Thanks Meter: 7,739
 
2,893 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Thread closed, wrong section, moreover, duplicate thread exists on ZL section..
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes