5,599,842 Members 46,326 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Headphone stutter, but only in one headphone?

Tip us?
 
bbeanss
Old
#1  
bbeanss's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 120
Posts: 283
Join Date: May 2011
Location: Coventry
Audio Headphone stutter, but only in one headphone?

Hey all,

I'm in need of help again, I've had a strange issue as of late (since updating to 4.4) when I'm playing music through my headphones if I turn the volume up too loud the audio stutters in the right headphone and then cuts out, I've tried with 4 pairs of in ear headphones (Stock Xperia Z headphones, stock I9300 headphones, soundmagic e10, and seinnheiser CX-400 II precisions) all with the same effect.

I'm currently running the latest nightly AOKP (4.4) and MEOW Kernel 2.02.04 and have tried a variety of kernel/ROM combo's all with the same outcome, could it possibly be a hardware issue or is this a general 4.4 issue as of late? Because I can't seem to find any posts specifically about my type of problem.

Thanks in advance!

Beans
Device & Accessories


Sony Xperia Z (C6603)

Rom: Unofficial AOSB (Latest)
Kernel: Unofficial AOSB (Latest)
Case: Spigen Ultra Capsule (Black)

Screen Protector for both devices: XtremeGuard
 
golfgtiedition30
Old
#2  
golfgtiedition30's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 260
Posts: 754
Join Date: Dec 2012
Its a cm11 bug I believe. Nothing to do with your hardware.
Try installing viper , that should help until there's a fix >>> http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2191223

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
Xperia Zed
Tags
headphone, lag. issue, music, player, stutter
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes