Google Allows Search Queries To Interact With Apps

Android 5.0 Lollipop brings lots of new features that are quite useful for end users and … more

Lenovo Officially Owns Motorola, Following ~$3 Billion Deal

Google is now officially no longer the owner of American phone manufacturer … more

Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more

Forums Added for the Oppo R5, Oppo N3, and Xiaomi Redmi Note

Just yesterday, Oppo unveiled a pair of rather unique smartphones, the Oppo … more
Post Reply

(Help needed) Mobile signals and no service

OP JustPlayingHard

28th January 2014, 08:16 AM   |  #1  
JustPlayingHard's Avatar
OP Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 284
 
891 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Hello all. I got my Xperia z on Saturday 28th and I got home from school yesterday and found I had no service nor barly any service. If I put my sim into my brother's phone it works perfect. And also I have checked the imei and it's not blocked

Help. I don't to waste nearly 300
28th January 2014, 09:01 AM   |  #2  
Just checke settings > more > mobile network and chk the things..

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
28th January 2014, 03:51 PM   |  #3  
JustPlayingHard's Avatar
OP Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 284
 
891 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
I did even factory reset didn't work

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
15th July 2014, 09:30 PM   |  #4  
rfg13's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 23
 
264 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard

I did even factory reset didn't work

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk

have you fixed your problem? if yes, how? thanks
15th July 2014, 09:30 PM   |  #5  
JustPlayingHard's Avatar
OP Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 284
 
891 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by rfg13

have you fixed your problem? if yes, how? thanks

Yeh got the z1 now
16th July 2014, 05:49 PM   |  #6  
rfg13's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 23
 
264 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by JustPlayingHard

Yeh got the z1 now

if Sony replaced it, that means that your phone was under warranty. anyway it's the best solution you got.
16th July 2014, 06:25 PM   |  #7  
JustPlayingHard's Avatar
OP Senior Member
Flag Coventry
Thanks Meter: 284
 
891 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Yep

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes