FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

how to enable lte option?

14 posts
Thanks Meter: 0
 
By mtwiscool, Junior Member on 14th February 2014, 05:37 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
how to enable lte option?
as my provider will lickly have my account activated for 4g before my phone is.
so this thry any way to enable the lte option i tried the hidden menu but when you try it it just resets back to wcdma(3g) and won't let me even scan for 4g so is they any way passed this.

three uk
Last edited by mtwiscool; 14th February 2014 at 08:20 PM.
 
 
14th February 2014, 08:20 PM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
anyone?
14th February 2014, 11:52 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
deleted
Last edited by marcoplo; 14th February 2014 at 11:59 PM.
14th February 2014, 11:59 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
My issue is that my account could get updated one month before my phone does.
So I want to know how to enable the lte setting or do I need a custom rom
Sim free
18th February 2014, 10:08 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
anyone?
19th February 2014, 01:44 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by mtwiscool

anyone?

If your provider enables lte for you and your device supports it, you're ready to go.
19th February 2014, 03:19 PM |#7  
warface's Avatar
Senior Member
Flag Sheffield
Thanks Meter: 107
 
More
Settings > Wireless & networks > More > Mobile Networks > Network Mode

Mines on 3 UK, but it's unbranded and unlocked.
3 have said that they will send out an ota update to enable 4G on their handsets.
There are a few cities already enabled, so if you can get somewhere that's already on, you might be able to test your handset.

Sent from my C6603 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392823098771.jpg
Views:	47
Size:	15.3 KB
ID:	2588680  
Last edited by warface; 19th February 2014 at 03:23 PM.
19th February 2014, 09:19 PM |#8  
defsix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by warface

Settings > Wireless & networks > More > Mobile Networks > Network Mode

Mines on 3 UK, but it's unbranded and unlocked.
3 have said that they will send out an ota update to enable 4G on their handsets.
There are a few cities already enabled, so if you can get somewhere that's already on, you might be able to test your handset.

Sent from my C6603 using xda app-developers app

Make sure you have an LTE simcard too!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes