Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Lag on notification bar

2nd September 2014, 06:24 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I just updated to the new 4.4.2 in my Xperia Z, and immediately after I started using it I noticed quite a bad lag (Maybe a few fps) when the notification bar was swiped down. Switching to the quick tools is smooth, runs normally but as soon as you move the bar up or down it's very laggy.

*

Firmware: exzistenz 1.5.0 based on latest compilation

*

Is this related to my phone's hardware (RAM, CPU, ROM etc etc)

Or is it a software issue (Incorrectly installed firmware, firmware bug)

*

Thanks for answers*

*

If this is a new bug please help report it. Thanks!




Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
2nd September 2014, 08:29 AM   |  #2  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
831 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by g1b3r

I just updated to the new 4.4.2 in my Xperia Z, and immediately after I started using it I noticed quite a bad lag (Maybe a few fps) when the notification bar was swiped down. Switching to the quick tools is smooth, runs normally but as soon as you move the bar up or down it's very laggy.

*

Firmware: exzistenz 1.5.0 based on latest compilation

*

Is this related to my phone's hardware (RAM, CPU, ROM etc etc)

Or is it a software issue (Incorrectly installed firmware, firmware bug)

*

Thanks for answers*

*

If this is a new bug please help report it. Thanks!




Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Enable developer settings
go to developer setting , set all animator scales to 0.5
enable for GPU rendering and see whether it reduces the lag
2nd September 2014, 01:14 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by androidtweaker1

Enable developer settings
go to developer setting , set all animator scales to 0.5
enable for GPU rendering and see whether it reduces the lag


Thx for help

But is not working in addition causes battery drain
2nd September 2014, 01:19 PM   |  #4  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
831 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by g1b3r

Thx for help

But is not working in addition causes battery drain

Another option will be flashing this rom.
Its stock based and it does not need bootloader to be unlocked.
Its pretty much optimized to be lag free
2nd September 2014, 02:07 PM   |  #5  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Flag here!
Thanks Meter: 639
 
3,801 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
This is basically a KitKat bug on all Xperia devices

Tapatalk'ed from my Xperia™ Z (C6602) running Dirty Unicorns ROM!
2nd September 2014, 05:54 PM   |  #6  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
831 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by androidfreak70

This is basically a KitKat bug on all Xperia devices

Tapatalk'ed from my Xperia™ Z (C6602) running Dirty Unicorns ROM!

Binny pls
The Following User Says Thank You to androidtweaker1 For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2014, 12:23 AM   |  #7  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Flag here!
Thanks Meter: 639
 
3,801 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by androidtweaker1

Binny pls

Not here bro!!!!

Tapatalk'ed from my Xperia™ Z (C6602) running Dirty Unicorns ROM!
4th September 2014, 04:28 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
So i presume is no fix to this lag?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes