FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] No Network

31st May 2014, 05:15 PM |#31  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by moamahi

I've tryed all configuration you suggested. Same result. Now I'm going to try zl baseband

Let you know

Now I'm on 4.4.2 but baseband for 6503 is still at 4.3 I belive. Can I flash 4.3 baseband of 6503 on my 4.4.2 6603?

thank you

any luck with zl baseband?
 
 
31st May 2014, 10:28 PM |#32  
OP Junior Member
Flag verona
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by androidtweaker1

any luck with zl baseband?

had lot of family work today
Now I downloaded this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2759110

Let's see!

moamahi
31st May 2014, 10:38 PM |#33  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by moamahi

had lot of family work today
Now I downloaded this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2759110

Let's see!

moamahi

flash only the baseband.
fingers crossed
31st May 2014, 11:17 PM |#34  
OP Junior Member
Flag verona
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by androidtweaker1

flash only the baseband.
fingers crossed

no good news!

same behaviour.

Don't know how to do!

moamahi
1st June 2014, 05:59 AM |#35  
Nauju's Avatar
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 10
 
More
I too got mine second hand from ebay it works flawlessly

Sent from my Dragon Xperia Z
1st June 2014, 09:52 AM |#36  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by moamahi

no good news!

same behaviour.

Don't know how to do!

moamahi

1st June 2014, 10:02 AM |#37  
kingvortex's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nottingham
Thanks Meter: 3,454
 
More
I think it's time to admit that this is a hardware error and cannot be fixed with software, especially since the phone was received in a non functional state to begin with.

I suggest you return it.

Sent from my C6603 using Tapatalk
7th June 2014, 01:55 PM |#38  
OP Junior Member
Flag verona
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by kingvortex

I think it's time to admit that this is a hardware error and cannot be fixed with software, especially since the phone was received in a non functional state to begin with.

I suggest you return it.

Sent from my C6603 using Tapatalk

I think I'll go to sony tech guys. But which component could be involved in such miss behaviour? Could it be the 3g antenna?

In any case when (if) I'll solve I'll write here what were wrong.

moamahi
19th June 2014, 05:04 PM |#39  
OP Junior Member
Flag verona
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by moamahi

I think I'll go to sony tech guys. But which component could be involved in such miss behaviour? Could it be the 3g antenna?

In any case when (if) I'll solve I'll write here what were wrong.

moamahi

Here the solution

antenna flex cable was missing!!! Now everything is working.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	flex_cable.jpg
Views:	44
Size:	256.7 KB
ID:	2807017  
20th June 2014, 07:09 AM |#40  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 262
 
More
Quote:
Originally Posted by moamahi

Here the solution

antenna flex cable was missing!!! Now everything is working.

Cheers
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes