Would the LG G4 Fare Well With The Snapdragon 808?

The LG G4 has a lot to prove, given that last year’s LG G3 was among the best … more

CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Okay Google refuse to listen.. [KK]

19th July 2014, 01:27 PM |#11  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
831 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by mcjordan92

What ROM do you use?

Sent from my Xperia Z.

Stock 4.4.2 its in my signature
The Following User Says Thank You to androidtweaker1 For This Useful Post: [ View ]
19th July 2014, 02:53 PM |#12  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
407 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by androidtweaker1

Stock 4.4.2 its in my signature

Ahh sorry I couldn't see that through mobile,
Damn that disappointing cuz it means that I have a real trouble and not a easy fixable by ROM switching one..
hmm perhaps other build will help, I've installed the HK 10.5.A.0.233, what did you?
19th July 2014, 05:37 PM |#13  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
831 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by mcjordan92

Ahh sorry I couldn't see that through mobile,
Damn that disappointing cuz it means that I have a real trouble and not a easy fixable by ROM switching one..
hmm perhaps other build will help, I've installed the HK 10.5.A.0.233, what did you?

unbranded commercial ftf .230
20th July 2014, 08:17 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Change the language to "US English". otherwise the "Ok google" doesn't work unless your in Google now. (also try and fake an american accent )
20th July 2014, 01:26 PM |#15  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
407 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by Brackaus

Change the language to "US English". otherwise the "Ok google" doesn't work unless your in Google now. (also try and fake an american accent )

Thanks but thats already on US..
I know how to set it up right I've done it on my tablet and my brother's phone.. and using it daily on my tablet. .
But from some unknown error it refuse to work on my phone.
Its freaking me out..
20th July 2014, 05:16 PM |#16  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
831 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by mcjordan92

Thanks but thats already on US..
I know how to set it up right I've done it on my tablet and my brother's phone.. and using it daily on my tablet. .
But from some unknown error it refuse to work on my phone.
Its freaking me out..

try flashing .230 firmware from flashtool
25th July 2014, 05:55 PM |#17  
OP Senior Member
Thanks Meter: 34
 
407 posts
Join Date:Joined: May 2011
After long long searching I found the problem.
It was an app called Floating WhatsApp that caused the mic to be used in the background or something..
I've talked to the developer of the app and he sent me another version possibly newer beta that fixed the problem..

Sent from my Xperia Z.
25th July 2014, 11:50 PM |#18  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
831 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by mcjordan92

After long long searching I found the problem.
It was an app called Floating WhatsApp that caused the mic to be used in the background or something..
I've talked to the developer of the app and he sent me another version possibly newer beta that fixed the problem..

Sent from my Xperia Z.

good that you have sorted issue

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes