Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] OTA update to 10.4.B.0.569

OP MickieH

20th February 2014, 09:47 PM   |  #1  
OP Member
Flag Nuneaton
Thanks Meter: 10
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
I updated OTA to 10.4.B.0.569 a few weeks ago.

My phone is stock, rooted, locked BL.

Today I'm getting another OTA system update notice to 10.4.B.0.569 - showing 1.2mb

This is the same version as I already have, but showing a very small size.
Does anyone know about this, and what it is?

Thanks.
Last edited by MickieH; 20th February 2014 at 09:50 PM.
20th February 2014, 09:53 PM   |  #2  
Senior Member
Flag I AM FEMALE
Thanks Meter: 20
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by MickieH

I updated OTA to 10.4.B.0.569 a few weeks ago.

My phone is stock, rooted, locked BL.

Today I'm getting another OTA system update notice to 10.4.B.0.569 - showing 1.2mb

This is the same version as I already have, but showing a very small size.
Does anyone know about this, and what it is?

Thanks.

I'm getting this too, read somewhere it's supposedly there to update apps but I don't know 100%.. Can't get rid of the message either from my status bar! I also have 101 ready to install on PCC so not sure if I can just update straight to that instead of going through the 569 update OTA? Hoping it won't interfere with my phone etc & mess things up...
20th February 2014, 09:58 PM   |  #3  
OP Member
Flag Nuneaton
Thanks Meter: 10
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by SalamiQueen

I'm getting this too, read somewhere it's supposedly there to update apps but I don't know 100%.. Can't get rid of the message either from my status bar! I also have 101 ready to install on PCC so not sure if I can just update straight to that instead of going through the 569 update OTA? Hoping it won't interfere with my phone etc & mess things up...

Yeah, I hear that the 101 update is rolling soon (another few months then lol) - where did you get it early?

I'm going to run the update and see what it does anyway.
20th February 2014, 10:00 PM   |  #4  
Senior Member
Flag I AM FEMALE
Thanks Meter: 20
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by MickieH

Yeah, I hear that the 101 update is rolling soon (another few months then lol) - where did you get it early?

I'm going to run the update and see what it does anyway.

Mine is already available on PCC (UK generic) but I haven't had the chance to update yet. Not with the known bug of the screen not coming on when pressing the power button lol
The Following User Says Thank You to SalamiQueen For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 10:05 PM   |  #5  
OP Member
Flag Nuneaton
Thanks Meter: 10
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by SalamiQueen

Mine is already available on PCC (UK generic) but I haven't had the chance to update yet. Not with the known bug of the screen not coming on when pressing the power button lol

Ah, I hardly ever connect mine to PCC lol, there ya go then.

I've heard about the screen not coming on, but I've never had any issues like that either.

Now it won't let me update cos the battery is only on 37% lol
20th February 2014, 10:20 PM   |  #6  
Senior Member
Flag I AM FEMALE
Thanks Meter: 20
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by MickieH

Ah, I hardly ever connect mine to PCC lol, there ya go then.

I've heard about the screen not coming on, but I've never had any issues like that either.

Now it won't let me update cos the battery is only on 37% lol

I just updated mine (569 again), said it would take 2 mins but not even that, more like 30 seconds!
Will let you know of changes I notice, but prob won't be any.

The screen not coming on I think is a known bug with 101, not sure about previous updates as I have never experienced this!
20th February 2014, 10:50 PM   |  #7  
OP Member
Flag Nuneaton
Thanks Meter: 10
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by SalamiQueen

I just updated mine (569 again), said it would take 2 mins but not even that, more like 30 seconds!
Will let you know of changes I notice, but prob won't be any.

The screen not coming on I think is a known bug with 101, not sure about previous updates as I have never experienced this!

Well, got mine over 50%, ran the update, can't say I've noticed any differences to be honest.

Point to note - root was retained again.

Did only take 30 seconds or so, like you say.

I think I'll read up a bit more on the 101 update before I go there
20th February 2014, 11:57 PM   |  #8  
Senior Member
Flag I AM FEMALE
Thanks Meter: 20
 
208 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by MickieH

Well, got mine over 50%, ran the update, can't say I've noticed any differences to be honest.

Point to note - root was retained again.

Did only take 30 seconds or so, like you say.

I think I'll read up a bit more on the 101 update before I go there

I only noticed the calendar app being tiny bit different with new information being show on the widget..

Also weird thing just happened, last night when I checked PCC 101 was definitely there to update, now it's not there anymore & says I'm up to date..?
21st February 2014, 01:09 AM   |  #9  
OP Member
Flag Nuneaton
Thanks Meter: 10
 
80 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by SalamiQueen

I only noticed the calendar app being tiny bit different with new information being show on the widget..

Also weird thing just happened, last night when I checked PCC 101 was definitely there to update, now it's not there anymore & says I'm up to date..?

Probably cos of the bugs lolike

Not like Sony to retract an update eh? Lol
21st February 2014, 12:52 PM   |  #10  
Senior Member
Flag Kent
Thanks Meter: 12
 
111 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
I am on Three and got the update yesterday, now I get 4G preferred, but not sure what else is different though...
Last edited by wonneil; 21st February 2014 at 12:54 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes