FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

Play store

28 posts
Thanks Meter: 5
 
By Zigurat, Junior Member on 17th June 2014, 07:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey!

Tbh, I'm not quite sure, to whch forum to post this question, but with luck, someone here might know the answer For about a week now, the top paid new app list in play store displays the same results as the all time top paid. It's the same on my XZ as well as on the computer browser. Google-ing gave no evidence of anyone else having such problems or I just couldn't figure out the correct search tag.

Known bug or sth else?

Thx
 
 
17th June 2014, 06:12 PM |#2  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 275
 
More
Quote:
Originally Posted by Zigurat

Hey!

Tbh, I'm not quite sure, to whch forum to post this question, but with luck, someone here might know the answer For about a week now, the top paid new app list in play store displays the same results as the all time top paid. It's the same on my XZ as well as on the computer browser. Google-ing gave no evidence of anyone else having such problems or I just couldn't figure out the correct search tag.

Known bug or sth else?

Thx

Uninstall updates and check
17th June 2014, 07:56 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by androidtweaker1

Uninstall updates and check

Hey!

Tried but to no avail. As I said, it also happens on the web browser. I think it must be country?account related, thought what's odd is that it only started happening recently... :/

Thx for the suggestion anyway
18th June 2014, 08:17 PM |#4  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Flag here!
Thanks Meter: 642
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Zigurat

Hey!

Tried but to no avail. As I said, it also happens on the web browser. I think it must be country?account related, thought what's odd is that it only started happening recently... :/

Thx for the suggestion anyway

Yes maybe...
Try app like psiphon to change your country and try another account
That might help
If the both of them didn'T helped so that means those app are actually the top apps
11th August 2014, 10:20 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Just to inform you that the problem seemed to have resolved itself. It was probably google's fault, but they've fixed it now and it works like a charm again.

Thx for all your help!
11th August 2014, 10:28 AM |#6  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 275
 
More
Quote:
Originally Posted by Zigurat

Just to inform you that the problem seemed to have resolved itself. It was probably google's fault, but they've fixed it now and it works like a charm again.

Thx for all your help!

11th August 2014, 01:31 PM |#7  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Flag here!
Thanks Meter: 642
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Zigurat

Just to inform you that the problem seemed to have resolved itself. It was probably google's fault, but they've fixed it now and it works like a charm again.

Thx for all your help!

Hmm..
Ok thats cool

Xperia™ Z (C6602) with Tapatalk.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes