Post Reply

Problems with flashtool on Windows 8.1

OP TheTechnolgyhelper

25th January 2014, 07:02 AM   |  #1  
TheTechnolgyhelper's Avatar
OP Senior Member
Flag Remscheid
Thanks Meter: 342
 
436 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Hello everyone, I have a Problem. I want to flash on my Xperia Z the Generic German Firmware. But I always get an error. When I had Windows 8 it was all fine and it worked. On 8.1 I get error. See picture

On my old PC with Vista I tried to start the flashtool but I get Java startup error
I'd would be great if someone could help me

Gesendet von meinem C6603 mit Tapatalk
25th January 2014, 10:09 AM   |  #2  
worf_1977's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 91
 
632 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Makes sure that "prepared" folder doesn't exist.

It only should exist as a temporary folder in wich flashtools expand the firmware upon flashing it.

Delete that folder prior to start flashing

Sent from my C6603 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to worf_1977 For This Useful Post: [ View ]
25th January 2014, 12:27 PM   |  #3  
TheTechnolgyhelper's Avatar
OP Senior Member
Flag Remscheid
Thanks Meter: 342
 
436 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by worf_1977

Makes sure that "prepared" folder doesn't exist.

It only should exist as a temporary folder in wich flashtools expand the firmware upon flashing it.

Delete that folder prior to start flashing

Sent from my C6603 using xda app-developers app


Thank you That was my problem but i didnt saw your post Thank you
25th January 2014, 12:29 PM   |  #4  
worf_1977's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 91
 
632 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
i'm glad if i can help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes