Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,247 Members 47,010 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] how to make be 2 works again in kitkat (ub)?

Tip us?
 
>>??<<
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 47
Join Date: Sep 2013
Default [Q] how to make be 2 works again in kitkat (ub)?

Well, even though many users say that their be 2 work on ub in kitkat, that's not true to me . I don't know why. I tried many ways: flash z2 x-reality, flash restore bravie engine, flash x-reality engine by powerwizard, but it still doesn't work!
Please can anyone help me with this? Thanks in advanced
Sorry for my bad english
 
Cenobite_
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 343
Join Date: Jan 2007
Quote:
Originally Posted by >>??<< View Post
Well, even though many users say that their be 2 work on ub in kitkat, that's not true to me . I don't know why. I tried many ways: flash z2 x-reality, flash restore bravie engine, flash x-reality engine by powerwizard, but it still doesn't work!
Please can anyone help me with this? Thanks in advanced
Sorry for my bad english
It took me awhile to decipher your question. Especially the 'be 2 work on ub' part. But I think it reads "bravia engine to work on unlocked bootloader". Is that correct?
It might help if you write normal language. This is rubbish.
Model: Sony Xperia Z
Rom: Stock 10.3.1.A.0.244
 
kingvortex
Old
#3  
kingvortex's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,281
Posts: 3,308
Join Date: Mar 2010
Location: Nottingham
Quote:
Originally Posted by Cenobite_ View Post
It took me awhile to decipher your question. Especially the 'be 2 work on ub' part. But I think it reads "bravia engine to work on unlocked bootloader". Is that correct?
It might help if you write normal language. This is rubbish.
Well, English obviously isn't their first language. At least they tried. No need to make a post just to berate them for their poor grasp of English, especially since they already apologised for it.

Quote:
Well, even though many users say that their be 2 work on ub in kitkat, that's not true to me . I don't know why. I tried many ways: flash z2 x-reality, flash restore bravie engine, flash x-reality engine by powerwizard, but it still doesn't work!<br />
Please can anyone help me with this? Thanks in advanced <br />
Sorry for my bad english<br/>
It works for some people. Try flashing a 230 FTF. If it doesn't work, flash again and wipe data.

Sent from my C6603 using Tapatalk
 
>>??<<
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 47
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by Cenobite_ View Post
It took me awhile to decipher your question. Especially the 'be 2 work on ub' part. But I think it reads "bravia engine to work on unlocked bootloader". Is that correct?
It might help if you write normal language. This is rubbish.
well, sorry for that i saw many people wrote in this forum "be" for bravia engine and "ub" for unlocked bootloader, so i thought all of you would understand. I will write more clearly next time . Thanks!

sorry for my bad english
 
>>??<<
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 47
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by kingvortex View Post
Well, English obviously isn't their first language. At least they tried. No need to make a post just to berate them for their poor grasp of English, especially since they already apologised for it.



It works for some people. Try flashing a 230 FTF. If it doesn't work, flash again and wipe data.

Sent from my C6603 using Tapatalk
thanks for understanding i haven't try to flash a 230 FTF yet, because i think that if bravia engine work on kitkat stock rom, so it will work on custom rom based on stock. I was in 4.3, then i flashed 4.4 rom via cwm, so this could be the problem. Thanks again, will try and report later

sorry for my bad english
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes