BitSyko Project Aims to Increase Your Control

The Layers project has been gaining traction at an impressive rate as an easy, … more

Vikaura Screen: Use Your Android to Customize Your World

Vikaura is another hot Kickstarter item building momentum online. This time the idea … more

Neon’s Colors Theme For Android L

This CyanogenMod 12 theme by XDA Recognized Themernitinvaidbrings some really nice looking colors to … more

Galaxy Note Edge Panel Themes

Follow this link to find themes from your favorite sports teams, video games, companies, and more for your lock … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

why I'm having this?!

OP Zewarxx

10th June 2014, 01:49 AM   |  #1  
Zewarxx's Avatar
OP Senior Member
Flag Maykop
Thanks Meter: 48
 
318 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Any ideas how i can activate those options once again!?
Thanks in advance
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-10-02-43-45.jpg
Views:	240
Size:	98.2 KB
ID:	2789936  
10th June 2014, 04:04 AM   |  #2  
St.Jimmy90's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 143
 
612 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Zewarxx

Any ideas how i can activate those options once again!?
Thanks in advance

DO NOT POST QUESTIONS IN THE GENERAL SECTION!!!!!
To your problem: Try to delete the settings cache.
10th June 2014, 05:40 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 7
 
34 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Zewarxx

Any ideas how i can activate those options once again!?
Thanks in advance

Hi
have you configured any 3rd party email or anything which requires security.
if so try removing the third party email and remove its settings from security->device administrators.
The Following User Says Thank You to itsmesam89 For This Useful Post: [ View ]
10th June 2014, 09:04 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Ptuj
Thanks Meter: 128
 
403 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Donate to Me
More
go check administrative options- maybe you've added 3rd party apps that can disable that and use their own options to lock.
The Following User Says Thank You to greglord For This Useful Post: [ View ]
10th June 2014, 01:15 PM   |  #5  
kraseto's Avatar
Junior Member
Sofia
Thanks Meter: 15
 
25 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
If you have some VPN connection, then these settings are disabled from security policy.
10th June 2014, 08:05 PM   |  #6  
Zewarxx's Avatar
OP Senior Member
Flag Maykop
Thanks Meter: 48
 
318 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by kraseto

If you have some VPN connection, then these settings are disabled from security policy.

thanks that was the reason )
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes