ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Sony Xperia Z c6606 10.3.1.E.0.191?

OP tristan582

12th February 2014, 01:48 AM   |  #11  
kingvortex's Avatar
Recognized Contributor
Flag Nottingham
Thanks Meter: 3,125
 
4,221 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Install a recovery - XZDualRecovery
Then look in the development section for roms that are for locked bootloaders.

Sent from my C6603 using Tapatalk
12th February 2014, 03:07 AM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
http://nut.xperia-files.com/ so on the download page which one do i download. Theres no c6606 or xperia z? Only zl z ultra
12th February 2014, 04:51 AM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
So i installed the program. So i have the two bootloaders but now my computer wont recognize my phone.
Last edited by tristan582; 12th February 2014 at 03:48 PM. Reason: typo
31st May 2014, 04:25 AM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2014
Unhappy
-_____- How come i used that method and it didn't work. I got an error: "The system cannot find the path specified"
11th June 2014, 03:00 AM   |  #15  
Junior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Okay so I followed all steps, installed adb killed the companion tool and it just hangs on starting Daemon
18th June 2014, 06:39 AM   |  #16  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Thank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
Quote:
Originally Posted by baotoan111290

THANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes