Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No sound when aswering a call

OP kistigun

15th February 2014, 10:27 PM   |  #1  
kistigun's Avatar
OP Senior Member
Flag Weert
Thanks Meter: 236
 
849 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Hi guys, since two weeks i've got some problems with my Z. Sometimes when i'm aswering a call i cant here a thing. But the person who's calling me can hear me fine. Same problem sometimes when i try to make a call. Also sometimes when answering a call the phone switches to hadsfree. When i turn off handsfree mode i also cant hear a thing.

At the moment i'm on exzistenz 6.0 with dooms advanced kernel. Had the same problem with exzistenz 5.0 in combination with all custom kernels and also stock kernel. Also experienced the problem on stock roms(101 & 569)

Can anyone help me with this problem?
17th February 2014, 01:58 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag straya kienttt
Thanks Meter: 474
 
1,815 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by kistigun

Hi guys, since two weeks i've got some problems with my Z. Sometimes when i'm aswering a call i cant here a thing. But the person who's calling me can hear me fine. Same problem sometimes when i try to make a call. Also sometimes when answering a call the phone switches to hadsfree. When i turn off handsfree mode i also cant hear a thing.

At the moment i'm on exzistenz 6.0 with dooms advanced kernel. Had the same problem with exzistenz 5.0 in combination with all custom kernels and also stock kernel. Also experienced the problem on stock roms(101 & 569)

Can anyone help me with this problem?

well you just found your problem.
custom rom + custom kernel.
try another rom or another kernel.
im running fine on stock rom with stock kernel
17th February 2014, 04:04 AM   |  #3  
Junior Member
Flag Columbus
Thanks Meter: 8
 
29 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by spazzy1912

well you just found your problem.
custom rom + custom kernel.
try another rom or another kernel.
im running fine on stock rom with stock kernel

Can't agree thats the whole of the problem, I was on stock rom stock kernel and had this problem, ironically just a few weeks ago, I installed existenZ 6.0 with stock kernel to see if I still have the problem. I don't get alot of calls so it will be a while before I know if it solved it for me.
17th February 2014, 09:29 AM   |  #4  
kistigun's Avatar
OP Senior Member
Flag Weert
Thanks Meter: 236
 
849 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Well yesterday i switched to the latest stock rom and kernel. No root relocked bootloader and no tweaks what so ever. The problem still remains so i'm going to a repair center today because it is most likely a hardware problem

Verstuurd vanaf mijn C6603 met Tapatalk
17th February 2014, 03:41 PM   |  #5  
kistigun's Avatar
OP Senior Member
Flag Weert
Thanks Meter: 236
 
849 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
just found this:
http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia...ue/td-p/477913

When i run a test in diagnostic app for the internal speaker and i press the right top corner the sound is working. So deffinatly a hardware problem. Going to bring my Z to a repair center.
17th February 2014, 04:48 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
276 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by Trucifix

Can't agree thats the whole of the problem, I was on stock rom stock kernel and had this problem, ironically just a few weeks ago, I installed existenZ 6.0 with stock kernel to see if I still have the problem. I don't get alot of calls so it will be a while before I know if it solved it for me.

It's a hardware issue I'm currently having, shaking the phone, or turning on speaker works for me.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes