Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,351 Members 39,364 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Themes not applying correctly

Tip us?
 
xkeita
Old
#1  
xkeita's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 63
Posts: 162
Join Date: Mar 2012
Location: Shinjuku
Default Themes not applying correctly

I have been trying to use Xperia themes (from store or made by other users) but they don't change the icons, only wallpaper and lockscreen wallpaper. I have superuser mod and xperia xposed module enabled with system customizations enabled too... Just tried flashing runtimeskinning (jar and xml) from another rom but it didn't do anything. Any ideas?

My mobile is rooted, bootloader unlocked, xposed installed (with xperia xposed module too) and with superuser mod.
Xperia PLAY (SO-01D) -> Xperia ZL

Unlocked Bootloader: Yes | Rooted: Yes
Rom: 10.5.A.0.230 (Hand made custom)
Kernel: Custom
 
androidtweaker1
Old
#2  
androidtweaker1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 177
Posts: 604
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by xkeita View Post
I have been trying to use Xperia themes (from store or made by other users) but they don't change the icons, only wallpaper and lockscreen wallpaper. I have superuser mod and xperia xposed module enabled with system customizations enabled too... Just tried flashing runtimeskinning (jar and xml) from another rom but it didn't do anything. Any ideas?

My mobile is rooted, bootloader unlocked, xposed installed (with xperia xposed module too) and with superuser mod.
Disable all xposed modules and see
Hit thanks if helped

Current Devices
Sony Xperia Z: Stock 4.4.2 rooted
Samsung Galaxy Nexus: Dirty Unicorns
 
androidfreak70
Old
#3  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 263
Posts: 1,246
Join Date: Feb 2014
Location: in mars underground

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by xkeita View Post
I have been trying to use Xperia themes (from store or made by other users) but they don't change the icons, only wallpaper and lockscreen wallpaper. I have superuser mod and xperia xposed module enabled with system customizations enabled too... Just tried flashing runtimeskinning (jar and xml) from another rom but it didn't do anything. Any ideas?

My mobile is rooted, bootloader unlocked, xposed installed (with xperia xposed module too) and with superuser mod.
Reflashing the rom is the only was to fix i already gpt the same issue and fixed by reflashing the rom...
THATS FROM MY XPERIA™ Z
With:

Android 4.4.2
---------------------------------------------------
don't forget hit thanks if helped
-----------------------------------------------------
and ALWAYS QUOTE my posts if you replying to my post!
 
xkeita
Old
#4  
xkeita's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 63
Posts: 162
Join Date: Mar 2012
Location: Shinjuku
Quote:
Originally Posted by androidfreak70 View Post
Reflashing the rom is the only was to fix i already gpt the same issue and fixed by reflashing the rom...
reflashed, didn't fix it, got tired of this s****. flashed a custom rom, solved it. lol thx everybody for the answers.
Xperia PLAY (SO-01D) -> Xperia ZL

Unlocked Bootloader: Yes | Rooted: Yes
Rom: 10.5.A.0.230 (Hand made custom)
Kernel: Custom
 
androidfreak70
Old
#5  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 263
Posts: 1,246
Join Date: Feb 2014
Location: in mars underground

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by xkeita View Post
reflashed, didn't fix it, got tired of this s****. flashed a custom rom, solved it. lol thx everybody for the answers.
oh cool!

Xperia™ Z (C6602) with tapatalk
THATS FROM MY XPERIA™ Z
With:

Android 4.4.2
---------------------------------------------------
don't forget hit thanks if helped
-----------------------------------------------------
and ALWAYS QUOTE my posts if you replying to my post!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes