Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,666 Members 39,600 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Volume buttons to skip track

Tip us?
 
onyez
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 33
Join Date: May 2013
Default [Q] Volume buttons to skip track

please can anyone help me to be able to use the volume buttons to skip track. since I updated to kitkat I can't do that anymore. thanks.
 
Vinardo_ZzZ 2000
Old
#2  
Vinardo_ZzZ 2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 887
Posts: 1,083
Join Date: Mar 2013
Location: Aperture Laboratories

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by onyez View Post
please can anyone help me to be able to use the volume buttons to skip track. since I updated to kitkat I can't do that anymore. thanks.
<<<You need to be rooted before doing this>>>
Install Xposed Installer from: http://repo.xposed.info/module/de.ro...osed.installer
Then install the framework using the installer.
Next, download Xposed Tweakbox APK from http://forum.xda-developers.com/gala...ction-t1629653
Activate the module in Xposed Installer
Restart device
Open Xposed Tweakbox and find and enable skip tracks with volume buttons
Done
Device: LG Optimus G Pro E988
ROM: LG G3 Optimus GPRO
Mods: eXtremeBeats Studio; Pon-3 Audio Mod; ViPER4Android

... > Sony Xperia Sola > LG Optimus G Pro

HIT for me if I helped you (if the button's available)
 
madheadwil
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by onyez View Post
please can anyone help me to be able to use the volume buttons to skip track. since I updated to kitkat I can't do that anymore. thanks.
Try Smart Key from Sony off Play store


Sent from my C6603 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes