Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more

Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more
Post Reply

[Q] Weird problem FW 10.4.B.0.569...

OP Dsteppa

18th January 2014, 11:19 PM   |  #1  
Dsteppa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 359
 
1,459 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Ok so I've installed 10.4.B.0.569 rooted and everything.
After a while my phone becomes sluggish and barely anything works anymore.
At some point it becomes so sluggish that even my clock slows down...
I did a fresh installed wiped EVERYTHING! Tried other kernels, but the same thing always happens...
One time when it became really bad I did a factory reset but even the first time after the reset it became sluggish again...

I freshly installed the new FW on the 14th and nothing bad happened till today. (Before the 14th I also had trouble with this fw, but they came like after a day max) On 4.2 I've never had these issues before.
The only solution I can think of is removing my 64gb card and see if that has any effect.
Hopefully anyone else has some suggestions that I can try.

Here are some screenshots.
P.S. When the phone becomes really sluggish the battery drains really fast.... like 30% per hour while the screen is off.....
And the phone randomly buzzes at times. Sometimes 1 buzz, sometimes 3 buzzes.

http://imgur.com/Ij4nbWU

Edit:
I planned to post more screenshots, but saving a screenshot takes like 1 minute and I can't even connect the phone to my PC because the drivers fail to be installed. Even though it worked just fine before...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-18-23-45-49.jpg
Views:	338
Size:	139.5 KB
ID:	2524779  
Last edited by Dsteppa; 18th January 2014 at 11:28 PM.
19th January 2014, 07:25 PM   |  #2  
Recognized Developer
Flag Gainesville
Thanks Meter: 2,292
 
1,222 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Can you post a logcat and kmsg?

Sent from my C6603
20th January 2014, 03:21 PM   |  #3  
Dsteppa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 359
 
1,459 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by alnikki25k

Can you post a logcat and kmsg?

Sent from my C6603

I've got no clue how to get the logs. It's been ages since I've done these kind of things.
I just did a factory reset and removed my sdcard just to see if that caused the problem.

Could you please tell me how to get the logs? So that I can post them next time it happens again. (Which it probably will...)
20th January 2014, 04:56 PM   |  #4  
Recognized Developer
Flag Gainesville
Thanks Meter: 2,292
 
1,222 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by Dsteppa

I've got no clue how to get the logs. It's been ages since I've done these kind of things.
I just did a factory reset and removed my sdcard just to see if that caused the problem.

Could you please tell me how to get the logs? So that I can post them next time it happens again. (Which it probably will...)

Follow this thread

The Following User Says Thank You to alnikki25k For This Useful Post: [ View ]
20th January 2014, 06:38 PM   |  #5  
Dsteppa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 359
 
1,459 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by alnikki25k

Follow this thread

Ok I'll keep it in mind when it happens again.
25th January 2014, 09:03 PM   |  #6  
Dsteppa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 359
 
1,459 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by alnikki25k

Can you post a logcat and kmsg?

Sent from my C6603

Ok here are the logs:
Hope that they are helpful
Attached Files
File Type: zip 2014-01-25_18.46.zip - [Click for QR Code] (112.1 KB, 4 views)
26th January 2014, 09:31 PM   |  #7  
indycar's Avatar
Senior Member
Flag Bohinjska Bela
Thanks Meter: 74
 
514 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
which rom u put on ?


maybe bad/corrupted download
check wake locks
27th January 2014, 04:46 AM   |  #8  
Recognized Developer
Flag Gainesville
Thanks Meter: 2,292
 
1,222 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by Dsteppa

Ok here are the logs:
Hope that they are helpful

Are you using DooMKernel?
27th January 2014, 04:13 PM   |  #9  
Dsteppa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 359
 
1,459 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by alnikki25k

Are you using DooMKernel?

Yes I am, but I have the same issue with stock kernel

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes