5,600,053 Members 44,475 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Xperia z New Problem...

Tip us?
 
LiLTrippz
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 92
Join Date: Jul 2012
Thumbs down Xperia z New Problem...

I don't know how this is possible....

I insert my wind sim it finds "Wind Home"
I go to make a call it says "Mobile network unavailable"
I go to use data and it works PERFECTLY.
I don't know how this can even be possible, but I have no clue on what's the problem..
Please, if anyone has a suggestion or somthing that I can do to fix this, it would be MUCH appreciated!
Thank you so much to whoever helps me!
 
ItalDiamond2008
Old
#2  
ItalDiamond2008's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 149
Join Date: Jul 2008
Location: Rome
Quote:
Originally Posted by LiLTrippz View Post
I don't know how this is possible....

I insert my wind sim it finds "Wind Home"
I go to make a call it says "Mobile network unavailable"
I go to use data and it works PERFECTLY.
I don't know how this can even be possible, but I have no clue on what's the problem..
Please, if anyone has a suggestion or somthing that I can do to fix this, it would be MUCH appreciated!
Thank you so much to whoever helps me!
Hi! First of all, which firmware are you using? Stock? Cyanogenmod? Custom stock? Pls. elaborate.
 
LiLTrippz
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 92
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by ItalDiamond2008 View Post
Hi! First of all, which firmware are you using? Stock? Cyanogenmod? Custom stock? Pls. elaborate.
it's stock because I can't unlock my bootloader.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes