5,595,067 Members 40,791 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Xperia Z Ultra (C6833) - Charging & USB Debugging Problem

Tip us?
 
xperiazultra
Old
(Last edited by xperiazultra; 19th February 2014 at 07:18 AM.) Reason: Additional
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Unhappy [Q] Xperia Z Ultra (C6833) - Charging & USB Debugging Problem

Hi, My phone wont charge even though the charging symbol is showing when the phone is turned on and off.

I've tried everything from changing the cables, power supply etc but the phone still wont charge.

I've also tried to re-flash the firmware as others have suggested using the Flashtool but USB debugging keeps turning off when i shutdown the phone and reconnect the USB + Hold the Volume button down to enter Flash mode.

It keeps saying USB Debugging is off even though USB debugging is on when the phone is on.

Any help would be greatly appreciated as i'm about send it to Sony for repair. I've tried everything. thanks.

P.S. My phone has 1% battery also which means i couldnt use P Companion as others have suggested.
 
xperiazultra
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by xperiazultra View Post
Hi, My phone wont charge even though the charging symbol is showing when the phone is turned on and off.

I've tried everything from changing the cables, power supply etc but the phone still wont charge.

I've also tried to re-flash the firmware as others have suggested using the Flashtool but USB debugging keeps turning off when i shutdown the phone and reconnect the USB + Hold the Volume button down to enter Flash mode.

It keeps saying USB Debugging is off even though USB debugging is on when the phone is on.

Any help would be greatly appreciated as i'm about send it to Sony for repair. I've tried everything. thanks.

P.S. My phone has 1% battery also which means i couldnt use P Companion as others have suggested.
Anyone????
 
kingvortex
Old
#3  
kingvortex's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1437
Posts: 2,227
Join Date: Mar 2010
Location: Nottingham
1. Wait longer than 3 hours before bumping your question.
Forum rules.
Other forum users are probably not even in the same time zone as you, so it's polite to wait.

2. Posting in the correct section will probably help you get a response. This is the Z section, not the Z Ultra section.
You need to post here - http://forum.xda-developers.com/xperia-z-ultra/help

Sent from my C6603 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes