FORUMS

Adb issues

596 posts
Thanks Meter: 51
 
By Bill Idol, Senior Member on 25th August 2014, 04:09 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello. I think I have my adb/sdk set up right but everytime I open the command window and type in adb devices, I get my phone ID and unauthorized. What gives? What am I missing?

Sent from my C6916 using Xparent Cyan Tapatalk 2
 
 
25th August 2014, 07:22 PM |#3  
Bill Idol's Avatar
OP Senior Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by electrash

adb drivers, flash drivers?

Thanks brudda. Do u have a link to the drivers you used because the one that I used says for an Xperia Z1s but the actual download says Xperia Z1 Ultra. The thing is when I run the driver it doesn't say anything when I connect my device.

Sent from my C6916 using Xparent Cyan Tapatalk 2
25th August 2014, 08:15 PM |#4  
Rhadamg's Avatar
Senior Member
Flag Lavras, MG
Thanks Meter: 413
 
More
Quote:
Originally Posted by Bill Idol

Thanks brudda. Do u have a link to the drivers you used because the one that I used says for an Xperia Z1s but the actual download says Xperia Z1 Ultra. The thing is when I run the driver it doesn't say anything when I connect my device.

Sent from my C6916 using Xparent Cyan Tapatalk 2

You can use these:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2635830
25th August 2014, 09:31 PM |#5  
Bill Idol's Avatar
OP Senior Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by Rhadamg

You can use these:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2635830

Thanks bro. I sure do appreciate it.

Sent from my C6916 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes