Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,105 Members 44,914 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

help...!! Rooting z1

Tip us?
 
gregbradley
Old
#11  
gregbradley's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 3,969
Posts: 9,336
Join Date: Mar 2011
Location: Manchester
Quote:
Originally Posted by sharathkumar View Post
It directly installs the recovery by unlocking the bootloader... i need to root the device that's it...
No it does not, please read what it says properly

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app

How to get root on Xperia Z1 with KitKat 4.4.2, 4.4.3 & 4.4.4

If you are unsure, then read this.
If you are still unsure, watch this.
 

My contributions.
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants. Sir Isaac Newton

[X10] | [NEO] | [Xperia T/TX] |
[Xperia Z1]
You are free to share my work, but please provide the correct credits and a link to my original thread.


 
Alex Tan Hao Nam
Old
#12  
Alex Tan Hao Nam's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 88
Join Date: May 2012
Location: Sabah
sharathkumar and all need root your Z1 but don't want wipe all data .

Update your Z1 to Android4.4.4(.108)
The Root tool include All Version of Z1(C69xx)
go to this Newroot for Z1 thread
by munjeni

http://forum.xda-developers.com/xper...ot-z1-t2807092

Don't forget Click Thanks Button


Sent from my C6903 Xperia Z1 using Tapatalk

---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

and install XZDual Recovery for Z1 by NUT

Sent from my C6903 Xperia Z1 using Tapatalk
 
Alex Tan Hao Nam
Old
#13  
Alex Tan Hao Nam's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 88
Join Date: May 2012
Location: Sabah
Quote:
Originally Posted by cyrus_0ne View Post
This is the root that i used for 4.4.2. and it also works on 4.4.4.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2784900

Make sure you follow the steps and allow it to completely finish . After i updated to 4.4.4 i had problems the first time because it had not finished and it was saying that it had root when in fact it did not so i rerooted it again and had not problem since !

Very easy to use (it uses Towellroot) so it is like 2 clicks and one keystroke

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------



how did you get this ?







i have the old version . it came with 4.4.4 or is it a framework module ? 10x
the recent ram task bar is a xposed module

Sent from my C6903 Xperia Z1 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Alex Tan Hao Nam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes