Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,427 Members 40,620 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How to make calls

Tip us?
 
BLiapis
Old
#1  
BLiapis's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 175
Join Date: Dec 2009
Default How to make calls

...without first having to add them in the contacts list. Is it possible?
Current devices:
--------------------------

Xperia Z1, Xperia L, HTC Touch Cruise, MIO P550.
 
FahmyAbou
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 131
Join Date: Dec 2013
Location: Vienna
Quote:
Originally Posted by BLiapis View Post
...without first having to add them in the contacts list. Is it possible?
Just type in the number and call it
 
kingbeta
Old
#3  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 31
Join Date: Jan 2014
If you use the 'phone' app instead of 'people', you can type in a number and press call.
 
BLiapis
Old
#4  
BLiapis's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 175
Join Date: Dec 2009
With my sony app that has multiple tabs for contact list, calls, favorites and groups, i can see no button appearing after i dial a number.
Current devices:
--------------------------

Xperia Z1, Xperia L, HTC Touch Cruise, MIO P550.
 
electrash
Old
#5  
electrash's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 411
Posts: 1,397
Join Date: Aug 2011
Location: Mali Lošinj - Rijeka

 
DONATE TO ME
Just click on "phone" icon and when this appear just type the number.
Check attachments

Sent from my C6903 using XDA Free mobile app
Attached Images
File Type: jpg 1409407135929.jpg - [Click for QR Code] (36.4 KB, 41 views)
The Following User Says Thank You to electrash For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jplempka
Old
#6  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 30
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by BLiapis View Post
With my sony app that has multiple tabs for contact list, calls, favorites and groups, i can see no button appearing after i dial a number.
If your in landscape change to portrait.
The Following User Says Thank You to jplempka For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BLiapis
Old
#7  
BLiapis's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 175
Join Date: Dec 2009
Domination! How come it only appears in landscape?
Current devices:
--------------------------

Xperia Z1, Xperia L, HTC Touch Cruise, MIO P550.
 
jplempka
Old
#8  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 30
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by BLiapis View Post
Domination! How come it only appears in landscape?
I don't know but it took me while to figure out when I first got my phone because I had it locked in landscape, haha.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes